Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας 0-1. Είχε την τύχη με το μέρος του.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κρατούσε σφιχτά τον πολύτιμο πόντο στην μάχη της σωτηρίας, απέναντι στον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα.

Μια ολιγωρία της αμυντικής γραμμής και μια λάθος εκτίμηση που μπορεί να προήλθε και από τον αέρα που φυσούσε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έφερε το γκολ των φιλοξενούμενων που έκρινε και το νικητή.

Ο Δημήτρης Πρίντζιος ήταν καλά διαβασμενος και στην δύναμη των αντιπάλων αντιπαρέταξε ίδια χαρακτηριστικά και προσπάθησε με οργανωμένες επιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο.

Για όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι είδαν ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, αλλά ήρθε ένα πανέμορφο γκολ στο τελευταίο λεπτό από τον Σαλπιγγίδη που είχε περάσει σαν αλλαγή και χάρισε το τρίποντο στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Η εικόνα του ματς: Προσωπικές μονομαχίες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια κι αυτό φαίνεται και από τις αποφάσεις του διαιτητή που δεν κιτρινισε παίχτες.

Οι δύο πάγκοι: οι προπονητές ήξεραν ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και παρέταξαν τις ομάδες με στόχο τον βαθμό. Ο Μάκης Κατσαβάκης ευτύχησε να χαμογελάσει με την αλλαγή που έκανε και του χάρισε το τρίποντο.

Η σφυρίχτρα: Δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα ο διαιτητής και εφάρμοσε καλά τον πειθαρχικό έλεγχο αφού σε καμία στιγμή δεν του ξέφυγε.

Ο MVP: Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ο τίτλος πάει στον σκόρερ Σαλπιγγίδη αλλά για τους φαν του φαντεζι ποδοσφαίρου την παράσταση έκλεψε ο ο Μουρμουρίδης (νο20) του Αγροτικού Αστέρα.

Το ταμείο του Ανεπίκαιρου: Δεν αλλάζει κάτι στον σχεδιασμό των Τρικάλων, αφού η βαθμολογία παρέμεινε ίδια, όπως και πριν τον αγώνα κι αυτό που μένει είναι η καλή εμφάνιση για την δύσκολη συνέχεια, που με βάση την σημερινή απόδοση δείχνει ότι θα πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789