Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Βαθμός σωτηρίας για τα Τρίκαλα που γκρέμισε από την κορυφή την Μηχανιώνα.

Στα ίσα έπαιξε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων τον πρωτοπόρο μέχρι σήμερα Ποσειδώνα Μηχανιώνας και με την ισοπαλία τον γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Πρίντζιου μπήκαν διαβασμενοι στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και στο τρίποντο αν ο διαιτητής στην ισοφάριση με πέναλτι δεν έδινε με τόση μεγάλη ευκολία την εσχάτη των ποινών.

Ο βαθμός της ισοπαλίας μαζί με την σιγουριά που εμπνέει η ομάδα των Τρικάλων δείχνει πως η σωτηρία είναι σίγουρη και του χρόνου θα  αγωνίζονται και πάλι στην ίδια επαγγελματική κατηγορία.

MVP του αγώνα ο Άλεξ Κοπάτσι που πέτυχε δύο τέρματα, αλλά θα ήταν αδικία να μην αναφέρουμε την θαυμάσια απόδοση όλων των παιχτών των Τρικάλων που κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το τελικό 2-2 θεωρείται δικαιο σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες τηρουμένων των αναλογιών ότι είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο απόλαυσε το θέαμα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789