Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022

Έχασε τον πόντο στις καθυστερήσεις ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. 1-2 με την Κοζάνη. Βίντεο με το πρώτο γκολ της Κοζάνης

Ματς για γερά νεύρα έγινε το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων να μην καταφέρνει στις καθηστερησεις του παιχνιδιού να σώσει τον πόντο απέναντι στην Κοζάνη.

Παρ'ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι που έδωσε ο ρεφερι, από αυτά που δεν δίνονται σε αγώνα με τέτοια σημασία και στο οποίο ευστόχησε ο Ιορδανίδης, αμέσως μετά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού έχασε πέναλτι.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Πέικο ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές μονομαχίες με τις ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα βγει ισόπαλο, στις καθηστερησεις ήρθε το γκολ του Ψιάνου για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με την οποία πλησίασαν στους τρεις πόντους τον πρωτοπόρο Μακεδονικό.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος (81’ Μουρατίδης), Περτσιούνης, Κέλο (58’ Τσιούχας), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι (71’ Γεωργίου).

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Παπαβασιλείου): Κυριακίδης, Πιρίτζαους, Ρογγότης, Ντούκα (17’ Κατσουλίδης), Παπαργυρίου, Μπακάλης (60’ Μπάρο), Ψιάνος, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μαυροματίδης (60’ Τσώτσος).

 

Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789