Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024

Ποδοσφαιρικό άλμα για τον Τάσο Τασιόπουλο. Έτοιμος για μεταγραφή στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ στην Αυστραλία.

|| || ||

Μία ευχάριστη είδηση με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο που αφορά την ομάδα της Αλεξάνδρειας, είναι αυτή που έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Τάσος Τασιόπουλος, ταξίδεψε για την μακρινή Αυστραλία προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του, στην ομάδα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Να πούμε πως η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στην Α κατηγορία της χώρας με έδρα την Βικτώρια, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι δύο χρόνια πριν αγωνίστηκε με τα χρώματα της ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο μέλλον του Τάσου Τασιόπουλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο νεαρός αμυντικός της Αλεξάνδρειας θα περάσει από τις καθιερωμένες εργομετρικες εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, θα φροντίσει μέσω της ομάδας να βρει και το σπίτι στο οποίο θα διαμένει.

Να σημειώσουμε, πως με το τέλος των διαδικασιών που απαιτούνται, ο Τάσος Τασιόπουλος θα επιστρέψει στην χώρα μας και θα αγωνιστεί κανονικά στα μπαράζ ανόδου της ομάδας του, που θα είναι ίσως και οι τελευταίοι αγώνες με την πράσινη φανέλα.

Δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή, που με τις εμφανίσεις του έδειξε πως το μέλλον του ανήκει, ενώ όλη αυτή η ιστορία δίνει ένα έξτρα μπόνους και στην ομάδα της Αλεξάνδρειας και την δουλειά που γίνεται σε αυτήν.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789