Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

|| || ||

ΚΡΙΟΣ: Eτοιμοι για καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες παρουσιάζεστε στο ξεκίνημα του μήνα και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Σήμερα έχετε τη διάθεση, αύριο θα έρθει και το κατάλληλο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ομορφες οικογενειακές στιγμές και χαρούμενα λόγια με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αγάπη και τρυφερά συναισθήματα, αλλά και ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επικοινωνίες στο φόρτε τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ανάψει, αλλά και τα τηλέφωνα δεν πάνε πίσω. Σύντομα θα είστε σε θέση να αποκτήσετε και σύντροφο, αν δεν τον έχετε βρει ακόμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιημένοι ως προς τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να φέρετε ισορροπία στα εισοδήματά σας, αλλά και να κάνετε καλό κουμάντο για τις δύσκολες μέρες.

ΛΕΩΝ: Ευαίσθητοι απέναντι σ’ αυτά που εισπράττετε από τους άλλους και τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά. Μελαγχολικοί, λόγω δυσκολιών που συμβαίνουν, ίσως αποζητήσετε να αποτραβηχτείτε για λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχολογία σας δεν είναι και στα πάνω της, παρ’ όλα αυτά, θα επιδιώξετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Παρ’ όλο που, λόγω καταστάσεων, κλειστήκατε μέσα, φαίνεται ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι να βγείτε προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ: Μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των φίλων και των γνωστών σας. Σας λείπουν οι ομαδικές δραστηριότητες, αλλά κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νευριάζετε που βλέπετε άλλους να εισπράττουν τα εύσημα, ενώ εσείς πρέπει να κάνετε όλη την προσπάθεια. Να είστε υπομονετικοί όμως και έτοιμοι, γιατί σύντομα θα δικαιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται ότι η απομόνωση δεν σας κάνει καλό. Η ψυχολογία σας έχει πέσει και φαίνεστε κακοδιάθετοι. Ονειρεύεστε διακοπές, ταξίδια και δραστηριότητες. Μην αγχώνεστε, σύντομα θα αλλάξει αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετά ερωτικοί, με έντονο το στοιχείο του αισθησιασμού. Αν είστε σε σταθερή σχέση, εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε αξέχαστα. Οι ελεύθεροι μπορείτε να φλερτάρετε όσο θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί στο τραπέζι, για να ανευρεθούν τα κακώς κείμενα και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Είναι μεγάλο το άγχος σας, προσπαθήστε να το εκτονώσετε, ίσως με σωματική άσκηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η υγεία ενός προσφιλούς σας προσώπου σας στεναχωρεί. Σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, λόγω αλλαγών, σας αγχώνουν. Σ’ αυτή τη φάση, είναι καλύτερα να κρατάτε αποστάσεις από τα γεγονότα, αν θέλετε να έχετε αντικειμενική άποψη.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789