Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων της ΝΔ για το νομό Ημαθίας

Μετά από ένα αρκετά μακρύ χρονικό διάστημα ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο νομός Ημαθίας αφού υπάρχουν ακόμα προσθαφαιρέσεις στη λίστα των ονομάτων. Παρά την αρκετά μεγάλη χρονική καθυστέρηση που παρατηρήθηκε κάτι που σημαίνει ότι η αγωνία κάποιων έφτασε στο κατακόρυφο μέχρι και την τελική ανακοίνωση τα ονόματα που τελικά μπαίνουν στη λίστα των υποψηφίων ήταν λίγο-πολύ γνωστά.

Οι υποψήφιοι λοιπόν που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στη Βουλή στις επόμενες εκλογές που διεξάγονται στις 7 Ιουλίου είναι οι εξής: Απόστολος Βεσυρόπουλος, Νίκη Καρατζιούλα, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Φώτης Κουτσουπιάς, Προκόπης Μπίλης και Σοφία Ράλλη. Αφού λοιπόν ξεπεράστηκε το αρχικό άγχος που είχε να κάνει με την ανακοίνωση των ονομάτων μένει τώρα τους υποψηφίους να συμμετάσχουν σε ένα δύσκολο αγώνα αφού τα χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν λάθη και παραλείψεις. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε και οι επτά υποψήφιοι βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης και ο καθένας ξεκινάει τον αγώνα του έχοντας τα δικά του πλεονεκτήματα. Θα μπορούσε για παράδειγμα να αναφερθεί το όνομα της Νίκης Καρατζιούλα η οποία ναι μεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη στη διεκδίκηση μιας θέσης για την είσοδό της στη Βουλή, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως νέα στην ενασχόλησή της με τα κοινά, αφού την πενταετία που μας πέρασε ήταν περιφερειακός σύμβουλος της κεντρικής Μακεδονίας, μία θέση με την οποία παρήγαγε αξιόλογο έργο.

Αν προσθέσει κανείς και την επαγγελματική της ιδιότητα που είναι στον χώρο της υγείας, αυτομάτως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα αποκτά ένα αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα, αφού σε ότι έχει να κάνει με θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα είναι δύσκολο κάποιος που είχε άμεση επαφή και εξυπηρέτηση να το ξεχάσει. Ευχή του ΑνΕπίκαιρου είναι να διεξαχθεί ένας τίμιος αγώνας και να εκλεγούν αυτοί που πραγματικά αξίζουν.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789