Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών από το μεσημέρι αναμένονται την Δευτέρα 26/6.

|| || ||

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά τμήματα της χώρας αναμένονται τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023. Άνεμοι τοπικά έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν ενώ βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, στη Θράκη, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και στα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται μετά το απόγευμα.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι οπότε και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με εξαίρεση τα ανατολικά τμήματα του νομού όπου από το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικούς έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789