Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024

Το ταμείον είναι μείον για τους αγρότες. Τα δημοσιονομικά περιθώρια δεν επιτρέπουν περισσότερη ενίσχυση.

|| || ||

Νέο μήνυμα ότι δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια για ανακοίνωση επιπλέον μέτρων έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μία ημέρα πριν την λήψη των κρίσιμων αποφάσεων από τους εκπροσώπους των αγροτών, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

«Η οικονομία της χώρας βελτιώνεται γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να διαθέσουμε αυτό το πακέτο μέτρων για την ενίσχυση των αγροτών. Οι πόροι όμως που έχουμε στην διάθεσή μας δεν είναι ανεξάντλητοι γι’ αυτό και δεν εξετάζονται επιπρόσθετα μέτρα", δήλωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Μαρινάκης, ενώ απαντώντας και σε άλλη ερώτηση για το ζήτημα αυτό τόνισε ότι "όσον αφορά το σκέλος των παρεμβάσεων που έχουν δημοσιονομικό κόστος ή αυτών που λέμε των έκτακτων ενισχύσεων, αυτό που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση το ανακοίνωσε και είμαστε ειλικρινείς σε αυτό».

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των αγροτών, ο κ. Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν γνωρίζει για κάποια συνάντηση που να είναι προγραμματισμένη, πρόσθεσε πάντως ότι είναι δεδομένο πως είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να συμμερίζεται πλήρως την ανησυχία των πολιτών και να προσπαθεί να ικανοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων των επαγγελματικών ομάδων, πάντα όμως με γνώμονα το δημοσιονομικό κόστος κάθε παρέμβασης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789