Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023

Ο κόσμος γνωρίζει καλά τι θα ψηφίσει και δεν χρειάζεται υποδείξεις.

|| || ||

Οι εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στους δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας, για πολλούς λόγους.

Πέραν των όσων έχουν προηγηθεί και κάποιοι φαίνονται πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και μετά τις εκλογές, υπάρχουν και γεγονότα που προσπαθούν έντεχνα οι γνωστοί άγνωστοι, να περάσουν στους ψηφοφόρους.

Τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία τίθενται και είναι δύσκολο να απαντηθούν με την κοινή λογική.

Ερώτημα 1ο: σε ποια εποχή ζούμε, που μπορεί οποιοσδήποτε να κατευθύνει κάποιον για την απόφαση του να ψηφίσει συγκεκριμένο συνδυασμό;

Ερώτημα 2ο: με ποιο σκεπτικό, πρώην υποψήφιος δήμαρχος τηλεφωνεί σε δημότες, απαιτώντας να μην ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο, προσπαθώντας προφανώς να τον ψαλιδίσει για να μην τον βρει μπροστά του στο μέλλον;

Ερώτημα 3ο: σε συνάρτηση με το προηγούμενο ερώτημα. Το προσωπικό μίσος που έχουν κάποιοι άνθρωποι, μπορεί να αποτελέσει γνώμονα για την απόφαση των ψηφοφόρων;

Ερώτημα 4ο: σε συνάρτηση με τα δύο προηγούμενα ερωτήματα. Γιατί το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο ντροπιαστικό ποσοστό του 5%; 

Φυσικά υπάρχουν και πολλά ακόμη ερωτήματα, τα οποία δεν πρόκειται να απαντηθούν ποτέ.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι και στον δήμο Αλεξάνδρειας όπως και στους περισσότερους της χώρας, το κυβερνών κόμμα θέλει διακαώς την εκλογή γαλάζιων δημάρχων.

Ακόμη πιο σίγουρο είναι το γεγονός, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ''τσιμπάνε'' από τις συγκεκριμένες πρακτικές και είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τα δικά τους άτομα που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια, για να δείξουν την δική τους δυναμική με έμμεσο τρόπο, αφού δεν είχαν δικό τους υποψήφιο δήμαρχο σε αυτές τις εκλογές.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789