Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023

Αντιδήμαρχος. Ο δικηγόρος τους παράτησε κι αυτοί από την Θεσσαλονίκη που έπιναν καφέ, διέδωσαν ότι ήταν στην Αθήνα με τον Λοβέρδο.

|| || ||

Το πιάνουμε από κει που το αφήσαμε χτες. Αντιδήμαρχος σε συνέχειες καθημερινές. Αφού τα νούμερα δείχνουν ότι γουστάρετε, εγώ δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Και θα το πω ακόμη μια φορά για να μην γίνει παρεξήγηση. Ο Αντιδήμαρχος γράφει για αυτούς που καταλαβαίνουν τι διαβάζουν. Γιατί τα νούμερα έχουν πολλαπλασιαστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταλαβαίνουν όλοι τι διαβάζουν. Όποιος έχει υπομονή στην πορεία θα μάθει. Θα καταλάβει και τον ρόλο που παίζει η στήλη του Αντιδήμαρχου σε ότι γίνεται στο Γιδά.

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ

Τι είπαμε χτες; Ότι οι μαζί Αλλάζουμε πήγαν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν τον αγώνα των επανεκλογών στην Αλεξάνδρεια. Κι επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, ή καμιά φορά μένουν μόνο στον τίτλο, τους έπιασε ενθουσιασμός. Και το πρώτο που βγήκε από το στόμα τους, ήταν "τώρα θα δεις τι θα πάθεις ρε Γκυρίνη". Τόσο πολύ νοιάζονται για τον τόπο τους. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από αυτό. Ας πούμε υποθετικά, ότι γίνονται εκλογές.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Και δεν πάμε κουτουρού όπως κάνουν πολλοί, για να πουν τα δικά τους. Θα το πάμε με βάση τα νούμερα τα αληθινά. Γιατί μερικοί έχουν φαγωθεί με τις αποχές και τα ποσοστά που πήρε η Ωρα Ευθύνης. 80% και κάτι ο Γκυρίνης, 19% και κάτι ο συνασπισμός της λαϊκής συσπείρωσης μαζί με αυτούς που έμειναν απ' έξω και ξαφνικά έγιναν ΚΚΕ κι έτρεχαν μέρα νύχτα. Ξέρουμε ότι το νούμερο που παίρνει τα τελευταία χρόνια η λαϊκή συσπείρωση είναι 6%, άρα αυτοί που κόλλησαν, πρόσφεραν το μυθικό ποσοστό του 14%!! Και θέλουν τώρα αυτοί με τέτοιο ποσοστό να ξαναγίνουν εκλογές. 

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ

Πάει αυτό. Θέμα δεύτερο.  Γιατί ο Αντιδήμαρχος πριν πει κάτι το ψάχνει. Ο δικηγόρος που υποτίθεται ανέλαβε την υπόθεση για να την τρέξει μετά τις εκλογές, μαθαίνω ότι παρέδωσε τον φάκελο και είπε τους μαζί Αλλάζουμε να πάνε στην ευχή του Θεού. Φαίνεται πως πήρε κάποια μηνύματα και αποφάσισε να το σταματήσει το παραμύθι εδώ. Ότι παίξαμε παίξαμε θα είπε. Πάμε για άλλα.Και πάμε τώρα στο τρίτο και κυριότερο.

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κάποιοι φαίνεται πως έμειναν στην εποχή που έβαζαν υποψήφιοι, αλλά μόλις είχαν βγει τα κινητά και η επικοινωνία δεν ήταν και τόσο εύκολη. Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται κάποιος. Καθήστε τώρα αναπαυτικά και απολαύστε. Από τους τρεις που υποτίθεται πήγαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με τον Λοβέρδο το Σάββατο, ο ένας ήταν στο χωριό του και οι άλλοι δύο στην Θεσσαλονίκη και έπιναν καφέ. Και η έγκυρη πηγή μου μάλιστα λέει πως για αυτό το γεγονός υπάρχουν και φωτογραφίες. Γιατί μου φαίνεται πως από δω και πέρα θα το πάμε έτσι το έργο. Με φωτογραφίες, για να ξέρουμε και τι λέει ο καθένας. 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Και γιατί έγινε αυτό; Γιατί πριν κάνα δυο μέρες, προσπάθησαν να μάθουν τι μπορεί να γίνει από δω και μπρος. Τηλεφωνικά πάντα. Κι απ' ότι φαίνεται, από την Αθήνα τους διαολοέστειλαν και τους είπαν να μην ξαναπάρουν τηλέφωνο. Οπότε αποφάσισαν να παίξουν ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς μαζί Αλλάζουμε που χαρίζει άφθονο γέλιο σε όσους την παρακολουθούν. Κάπου εδώ γράφεται και ο επίλογος αυτού του έργου.

ΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 18

Που είναι ο εξής: Έβαλα τον άνθρωπο μου που είναι κοντά στον Γκυρίνη να μάθει τι λέει για όλο αυτό το σκηνικό. Δεν μπόρεσε να μάθει και πολλά αλλά μέσες άκρες το συμπέρασμα είναι αυτό. Ο Παναγιώτης Γκυρίνης μετά από 14 χρόνια δημαρχίας, αν το 2028 αυτοί που έχουν τόσο μεγάλο καημό θέλουν να τον έχουν αντίπαλο, δεν θα τους χαλάσει το χατίρι. Αλλά είναι σίγουρος πως με όσα θα γίνουν μέσα στην πενταετία είναι πολύ δύσκολο να ξαναεμφανιστούν αυτοί και τα δεκανίκια τους, για να διεκδικήσουν τον δήμο. Αυτά για σήμερα. Πάμε για απελευθέρωση και έχετε το νου σας. Ψέματα και μάλιστα τόσο χοντρά δεν λένε πλέον ούτε τα παιδιά. Άρχισε ο κόσμος να σας λυπάται. Α, και κάτι τελευταίο. Όλα αυτά μαθεύτηκαν από άτομα που ήταν στο ψηφοδέλτιο των Μαζί Αλλάζουμε. Καταλαβαίνετε εύκολα τι σημαίνει αυτό.

Ο Αντιδήμαρχος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789