Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023

Αντιδήμαρχος. Η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου δείχνει τη νοοτροπία του κόσμου. Τι έγινε με το γήπεδο της Μελίκης;

|| || ||

Έκτακτος Αντιδήμαρχος; Όχι βέβαια. Είπαμε, θα με βλέπετε μπροστά σας όλο και πιο συχνά. Τόσο, που να μην βαριέστε ποτέ. Δεν γίνεται όμως να υπάρχει θέμα και να το αφήσεις να περάσει. Γίνεται το απόγευμα η εκδήλωση του Εμπορικού συλλόγου για το λιανεμποριο και το μέλλον του στον δήμο Αλεξάνδρειας. Και έρχεται ολόκληρος πρόεδρος της ΕΣΕΕ, από την Αθήνα. Και τι λέει ο άνθρωπος; Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, κάθε φορά που έρχομαι στην Αλεξάνδρεια. Α, ρε πρόεδρε. Πού να ήξερες, ότι οι Αλεξανδρινοί δεν αισθάνονται καθόλου σα το σπίτι τους. Ειδικά αν γίνεται κάτι, που φαίνεται πως το διοργανώνει, ή το έχει σκεφτεί κάποιος άλλος. 

ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Καλά ρε; Πού είσαστε όλοι εσείς, που έχετε μαγαζιά; Δεν έπρεπε η αίθουσα να είναι γεμάτη; Ήρθαν βουλευτές, δήμαρχοι, πρόεδροι από άλλους εμπορικούς συλλόγους, αλλά οι Αλεξανδρινοί ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Φαίνεται πως δεν τους ενδιέφερε το θέμα, που αφορά τα μαγαζιά τους. Κι αν δεν ενδιαφέρει αυτούς, γιατί να ενδιαφέρει εμένα; Οπότε το αφήνω εδώ, γιατί μερικοί παρεξηγιούνται κιόλας.

ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Πάμε στο θέμα, με το γήπεδο στην Μελίκη. Εγώ το ξεκαθαρίζω, ότι είμαι πάντα με τις ομάδες. Όχι με τους προέδρους. Με τις ομάδες και τους παίχτες είμαι. Βλέπω λοιπόν, ότι έγινε μεγάλη φασαρία με το κλειστό γήπεδο και την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό. Που είχε σαν αφορμή, να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ. Και κάποιοι το έκαναν σημαία, ότι ο δήμος φταίει που είναι το γήπεδο σε αυτήν την κατάσταση.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Θα ρωτήσω όμως. Για να φτάσει το γήπεδο σε αυτήν την κατάσταση, δεν έγινε από την μια μέρα στην άλλη. Άρα, αυτοί που έβλεπαν το χάλι που επικρατούσε δεν τους ένοιαζε και πολύ. Μόνο όταν τους είπαν, απαγορεύεται να μπει ο κόσμος να δει αγώνα, άρχισαν να φωνάζουν. Και ως συνήθως, για να φύγει το φταίξιμο από πάνω τους, τα έριξαν στον δήμο. Που κι αυτό θα το δεχομουν, αν δεν ήταν κάτι απρόσωπο. Δεν είπαν φταίει ο τάδε. Φταίει ο δήμος.

ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ;

Να κάνω δηλαδή εγώ μια μαλακια και να πω, φταίει το πληκτρολόγιο, ο καιρός, τα αυτοκίνητα που περνούν. Και για να πω την αμαρτία μου, θυμάμαι από παλιά ότι καμιά ομάδα δεν περίμενε κανέναν δήμο, να του περιποιείται το γήπεδο. Όλα τα έκαναν οι άνθρωποι μόνοι τους. Έβρισκαν τον τρόπο τους και τα γήπεδα, ήταν όλα στολίδια. Τώρα πέντε ομάδες έμειναν και δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Και θα κλείσω με αυτό. Όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να κάνουν αντιπολίτευση, να ξέρουν πρώτον, ότι το 2028 είναι μακριά και δεύτερον να θυμούνται, ότι το νερό πάντα βρίσκει το δρόμο προς την θάλασσα. Και τρίτον και κυριότερο, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού οι εκλογές μόλις τελείωσαν, ποτέ μια κυβέρνηση δεν ρωτάει αυτούς που δεν την ψήφισαν, για το τι θα κάνουν. Γιατί βλέπω κάποιους, να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο δήμαρχος, θα πρέπει να ρωτάει τους άλλους που δεν τον ψήφισαν, μαζί με αυτούς που έκαναν αποχή, για το τι θα κάνει. Αλλάξτε ρότα...

Ο Αντιδήμαρχος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789