Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023

Αντιδήμαρχος. Αυτοί που θέλουν να διώξουν τον Γκυρίνη ασχολούνται πιο πολλά χρόνια με τα τοπικά. Οπότε και το 2028 δεν θα αλλάξουν και πολλά.

|| || ||

Καθηστε γιατί τώρα έχω μπερδευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς θέλετε τελικά. Ο δήμαρχος να μπορεί να παίρνει αποφάσεις χωρίς να πιέζεται από τους από γύρω ή να είναι έρμαιο του καθενός, που ανάλογα το δικό του συμφέρον, θα ψηφίζει ή θα αρνείται να ψηφίσει μια απόφαση; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΟΧΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ 

Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, το νέο νόμο για τους δήμους και τις περιφέρειες, δεν τον έβγαλε ο Γκυρίνης. Η κυβέρνηση τον έβγαλε. Που μάλλον κάτι είδε από τον προηγούμενο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ στην λειτουργία των ΟΤΑ και αποφάσισε να τον αλλάξει. Πάντως εγώ από αυτά που ακούγονται και λέγονται, καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν τις αποφάσεις να τις παίρνουν πολλοί μαζί, αλλά αν γίνει μια στραβή, ξέρουμε ποιος φταίει. Ο δήμαρχος. Δεν πάει έτσι ρε μάγκες. Αυτό είναι που κατάλαβαν και οι από πάνω και το άλλαξαν. 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.

Είπαμε. Έτσι κι αλλιώς, πάντα είχαμε ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Σου λέει ο άλλος, ποιος τα ακούει όταν χάνει μια ομάδα; Ένας δεν την πληρώνει πάντα; Ε, αφού τα ακούει που τα ακούει τα μπινελίκια, τουλάχιστον να είναι αυτός που έχει πάρει τις αποφάσεις, από την αρχή. Δεν γίνεται να αποφασίζουμε όλοι μαζί για την ενδεκάδα, αλλά στην ήττα να κρυβόμαστε και να λέμε ο προπονητής επέλεξε, ποιοι θα παίξουν. Πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

Για αυτό και λέω, από την ημέρα που έγιναν οι εκλογές. Η επόμενη πενταετία, θα είναι τελείως διαφορετική. Κι αυτό το έχουν καταλάβει όλοι. Και περισσότερο από τον Γκυρίνη, το κατάλαβαν αυτοί που έχουν το μυαλό τους, στις επόμενες εκλογές. Εγώ επιμένω, ότι ο Γκυρίνης θα είναι και τότε υποψήφιος. Όχι μόνο γιατί θα το θέλει ο ίδιος. Αλλά γιατί θα τον οδηγήσουν εκεί, οι καταστάσεις. Να θυμάστε ένα πράγμα. Ο κόσμος τελικά μου φαίνεται, πως δεν θέλει και πολύ τις αλλαγές. Προτιμά αυτό που ξέρει, παρά να μπει στην διαδικασία να γνωρίσει κάτι άλλο. Αν και για να πούμε την αλήθεια, καινούργιο στον Γιδά δεν υπάρχει. Όσοι θέλουν να διώξουν τον Γκυρίνη και να αναλάβουν αυτοί, ασχολούνται με την πολιτική τα ίδια χρονιά. Μην σας πω και περισσότερα. Δεν είναι δηλαδή κάτι καινούργιο που θα πει ο άλλος, ας το δοκιμάσω να δω τι είναι.

ΜΕ 25 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΑ.

Και πάμε στο δια ταύτα. Ο Γκυρίνης την πενταετία που θα τρέξει, έχει στην ομάδα του εικοσιπέντε παίχτες. Χωρίς περιορισμό για αλλαγές. Μπορεί να κάνει όσες θέλει. Το πλεονέκτημα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι αυτοί που θα έχουν θέση στην επόμενη διοίκηση, θα πρέπει να τρέξουν. Γιατί από πίσω, ο άλλος θα κάνει ζεσταμα και θα είναι έτοιμος για να μπει. Το ζόρι βλέπω να το έχουν περισσότερο οι αντιδήμαρχοι, παρά ο δήμαρχος. Για αυτόν, τα πράγματα θα είναι πολύ απλά. Είπαμε, όπως και στο ποδόσφαιρο. Μπήκες βασικός. Δεν τρέχεις; Έλα να γυαλίσεις τον πάγκο. 

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.

Τα κόζια με λίγα λόγια, δείχνουν ότι η πενταετία που θα τρέξει είναι ιδανική για κάποιον που έχει όρεξη να κάνει πράγματα, να δείξει έργο. Κι απ' ότι έχω καταλάβει ο Γκυρίνης έχει αλλάξει ρότα και το σκέφτεται αλλιώς. Κι αυτό το έχουν καταλάβει και οι από γύρω του. Θα το καταλάβουμε και μεις οι υπόλοιποι από την αρχή του χρόνου. Να τον ακούτε τον Αντιδήμαρχο.

Ο Αντιδήμαρχος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789