Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023

Αναγνώστης. Ο ρόλος του καρπαζοεισπράκτορα θέλει ιδιαίτερο ταλέντο, για να μπορείς να κάνεις καριέρα.

|| || ||

Αναγνώστης του Ανεπίκαιρου θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Αλεξάνδρεια και θα έλεγε κανείς ότι ήταν ιδιαίτερα καυστικός και αιχμηρός.

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει πως με όλα αυτά που γίνονται στον δήμο μας, δεν θα αργήσει και πολύ να γίνουμε θέμα συζήτησης στο πανελλήνιο, αν δεν εχουμε γίνει ήδη.

Είπε χαρακτηριστικά:

Σε ολόκληρη την επικράτεια οι δημοτικές εκλογές έχουν τελειώσει στις 15 Οκτωβρίου, ημέρα που έγιναν οι επαναληπτικές εκλογές, για όσους δήμους δεν είχαν εκλέξει δήμαρχο στις 8 του ίδιου μήνα.

Σε όλους τους δήμους εκτός από τον δικό μας, που κάποιοι φαντάζονται ότι θα έχουμε εκλογές τον Μάιο και μάλιστα δεν διστάζουν να πανηγυρίζουν για αυτό.

Αυτό που έχω να δηλώσω και βρίσκει σύμφωνους πολλούς συνδημότες μας, είναι ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός για το μόνο που μπορεί να πανηγυρίσει, είναι για τον ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα και μάλιστα δύο φορές, αφού τόσα ήταν τα πρωτοδικεία που απέρριψαν την αίτηση τους. Αν δεν τους φτάνουν, μπορούν προκαταβολικά να πανηγυρίσουν και την τρίτη καρπαζιά που έρχεται σε λίγες μέρες κι αν δεν τους φτάνει και τότε, μπορούν να συνεχίσουν να ρεζιλευονται, καθώς είναι δικαίωμα τους, να εισπράξουν όσες καρπαζιές θέλουν. Είναι βλέπεις κι αυτός ένας ρόλος για να μπορέσεις να γίνεις γνωστός.

Αν μάλιστα κρίνουμε από το κλίμα που επικράτησε στην καρπαζοσυνάντηση και το γεγονός ότι οι περισσότεροι ήταν θλιμμένοι, φαίνεται ξεκάθαρα πως το συγκεκριμένο έργο άρχισε να ξεφτιζει και δεν το πιστεύουν πλέον, ούτε και αυτοί που συμμετέχουν.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε ειναι πως βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων, για να δούμε τι θα αποφασιστεί στο πρωτοδικείο της Βέροιας και από την στιγμη που το πολίτευμα μας ειναι η δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να έχει την προσωπική του άποψη και να την εφράζει, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι συμφωνούν όλοι με αυτήν.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789