Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024

Αντιδήμαρχος. Οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι για να λες τον άλλο ''πάμε να παίξουμε''. Οι συμπεριφορές που θα τιμωρηθούν.

|| || ||

Θέλω να μου πείτε ειλικρινά, πόσοι από σας έχουν όρεξη να ζήσουν προεκλογική περίοδο μέχρι τον Απρίλιο. Εκτός από αυτούς που έχουν συμφέρον. Μιλάω για τον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί μου φαίνεται πως κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο. Τι εννοώ; 

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ

Ακόμη κι αυτοί που υποτίθεται ότι κίνησαν γη και ουρανό για να ξαναγίνουν εκλογές, στην πραγματικότητα κάτι άλλο επιδίωκαν με την επιμονή τους. Μην αρχίσουμε να λέμε ονόματα. Άλλος σώζει την επαγγελματική του υπόληψη, άλλος την προσωπική για να μην λένε ότι δήθεν τα έχει πάρει και πάει λέγοντας.

Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

 Τέλος πάντων. Το σκορ είναι 2-1 υπέρ του Γκυρίνη. Δεν το λέω εγώ. Τα δικαστήρια που έγιναν το λένε. Άλλο αν η υποψήφια δήμαρχος θεωρεί τις εκλογές κάτι σαν παιχνίδι και λέει στον Γκυρίνη πάμε να παίξουμε να δούμε ποιος θα κερδίσει. Εκτός αν ξέρει κάτι παραπάνω για το τέταρτο και τελευταίο ματς που θα γίνει. 

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Στο οποίο αν ισοφαρίσει η υποψήφια, πάμε για εκλογές. Αν όμως χάσει πάμε για το 2028. Που σημαίνει ότι ο Γκυρίνης έχει δύο ακόμη προσπάθειες, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να γίνουν εκλογές έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας πολλά. Τα οποία δεν γίνεται να μην τα αναφέρεις. Είναι νομίζω δικαίωμα του καθενός να περιμένει να πάρει δώρα από τον Αη Βασίλη. 

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

Άλλο αυτό κι άλλο να μας παρουσιάζεις την μέρα για νύχτα. Το είπα πολλές φορές και την προηγούμενη φορά. Αλλά απ' ότι φαίνεται κάποια πράγματα, βγαίνουν από μέσα μας αυθόρμητα. Είναι ο χαρακτήρας φαίνεται που δεν μπορεί να κρατήσει κάποιον, για να πει ή να κάνει κάτι. Εκλογές γίνονται από τότε που γεννηθήκαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εκλογές αυτόματα μας παραπέμπουν σε μαλώματα.

ΜΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ 

Και φυσικά δεν μιλάω αέρα. Δεν θα πω για άλλους. Θα πω για μένα. Που κάποιοι που θέλουν κιόλας να διοικήσουν, κατάφεραν να δημιουργήσουν παρεξήγηση ανάμεσα σε μένα και δικά μου άτομα. Και είμαι σίγουρος πως το ίδιο ακριβώς έχουν πετύχει και με πολλούς άλλους. Από κει και μόνο καταλαβαίνεις πολλά πράγματα. Το πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τέτοιους ανθρώπους.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 Αλλά αν έχεις το μυαλό σου στο πώς θα μπορέσεις με τρικ και τεχνάσματα να δημιουργήσεις εντυπώσεις, είναι επόμενο πως κάποια στιγμή θα βγουν όλα στην φόρα και θα είναι δύσκολο να τα καλύψεις. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος θέλει να μαθαίνει αλήθειες. Δεν γίνεται να επαγγελεσαι, ένα από τα ανώτερα επαγγέλματα της χώρας μας και να παίζεις με τις λέξεις. 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.

Είναι λέει υπηρεσιακή η διοίκηση του δήμου. Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω και θα σε στείλω πίσω στα θρανία, αλλά στους μαθητές της πρώτης γυμνασίου διδάσκεται ότι μια εκλεγμένη διοίκηση ή κυβέρνηση δεν είναι ποτέ υπηρεσιακή. Υπηρεσιακή θεωρείται μία διοίκηση που δεν έχει εκλεγεί ή δεν έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης για να διοικήσει. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ

Και μάλιστα αποτελείται από άτομα που δεν έχουν εκλεγεί. Δεν είναι πολιτικοί. Αυτά από το 1950. Γιατί φαίνεται πως στο Γιδά δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Εδώ θέλουμε μέχρι να γίνουν εκλογές, να είναι ο δήμος ακέφαλος. Τέσσερις μήνες να μην υπάρχει δήμαρχος, να μην υπάρχει διοίκηση, να μην υπάρχει τίποτα. Αυτό είναι που δεν το λες πουθενά, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες ακόμη και παιδιά του δημοτικού. 

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ

Εκτός αν παίζει το σενάριο, που πράγματι είναι πολύ ωραίο, να μην λειτουργεί τίποτα και μέχρι τον Απρίλιο να φτάσουν τα χόρτα τις τετραώροφες οικοδομές, τα σκουπίδια να τα έχουμε στα μπαλκόνια, αφού δεν θα υπάρχει απορριμματοφόρο και να μην γίνεται κανένα έργο. Έτσι για να κάνουμε το καπρίτσιο κάποιων. Δυστυχώς, δεν πάει έτσι το έργο.

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Και ποιος σας είπε στο φινάλε ότι αν γίνει έτσι όπως το θέλετε, ο κόσμος δεν θα κατηγορήσει εσάς για την επιμονή σας, για ένα και μόνο λόγο. Επειδή δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι στην θέση του δημάρχου είναι ο Γκυρίνης.  Βάλτε στο μυαλό σας, ότι τον πολύ τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα κάθεται σε αυτήν την καρέκλα. Αυτοί που ενδιαφέρονται είναι αυτοί που έχουν τα δικά τους συμφέροντα για να το κάνουν. Και είναι κανόνας ότι είναι αυτοί που βγάζουν και διοικήσεις. Επομένως, για ποιο λόγο ζαλιζετε όλους τους υπόλοιπους;

Ο Αντιδήμαρχος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789