Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024

Αντιδήμαρχος. Το εκλογικό κέντρο δεν είναι καφετέρια να είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο. Ούτε αυτό το ξέρατε;

|| || ||

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, το λόγο για τον οποίο υπάρχουν οι νόμοι; Προφανώς, γιατί αν δεν υπήρχαν θα ήταν όλα ένα μπουρδέλο. Θα έκανε ο καθένας ότι γούσταρε. Άλλο τώρα, αν κάποιοι παίρνουν ένα νόμο, που λέει ότι έξω είναι μέρα και αυτοί τον μετάφραζουν ότι βρισκόμαστε στα μεσάνυχτα. 

ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

Προφανώς, γιατί οι ίδιοι έχουν μεσάνυχτα από αυτά που διαβάζουν. Και για να μην τους αδικήσω, θα πω ότι τα μεταφράζουν έτσι, νομίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που τους πιστεύουν. Και επειδή εγώ δεν χαλάω χατίρια, θα τους κάνω το κέφι και θα πω ότι έχουν δίκιο και η αποκεντρωμένη διοίκηση, θεωρεί πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, όπως το γράφουν αυτοί κι οχι η αποκεντρωμένη.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟΝ ΓΙΔΑ. 

Μόνο που δεν χρειάζεται καν να διαβάσει κανείς προσεκτικά, για να δει ότι αυτό που έστειλε η αποκεντρωμένη διοίκηση, μιλάει για τον μήνα Σεπτέμβριο. Φαίνεται λοιπόν σε κάποιους, πως ο Γιδάς είναι σε προεκλογική περίοδο από το Σεπτέμβριο, μέχρι να γίνουν ξανά οι εκλογές όπως ονειρεύονται. 

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ.

Και το πιο ωραίο είναι, ότι εφιστούν στον δήμαρχο και τους υπόλοιπους να είναι πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που παίρνουν, γιατί η αποκεντρωμένη διοίκηση θα τις αναιρέσει. Λες και μέχρι τώρα, γινόταν δημοτικά συμβούλια και έλεγαν μεταξύ τους, ας στείλουμε και μία χαβαλέ απόφαση, για να δούμε τι θα κάνει η αποκεντρωμένη διοίκηση. 

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

Ρε, μου φαίνεται πως όχι μαύρα μεσάνυχτα, αλλά πολύ χειρότερη είναι η κατάσταση. Σε σημείο που δεν περιγράφεται. Όπως είπα όμως και στην αρχή, υπάρχουν οι νόμοι και κανένας δεν μπορεί να τους παραβιάσει. Στο τέλος, αυτοί έτσι όπως το πάνε θα μας πουν ότι οι βραβεύσεις που έκαναν στην αρχή της εβδομάδας στην εκκλησία, θα πρέπει να ακυρωθούν γιατί έδωσε βραβεία ο Γκυρίνης.

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. 

Τους έχω ικανούς, να ξετρυπώσουν κανένα νόμο που να λέει, ότι ο δήμαρχος είναι υπηρεσιακός και δεν έχει δικαίωμα να βραβεύει μαθητές. Τέλος πάντων. Σε όλη αυτή την υπόθεση, εκείνο που δεν μπορούσα να καταλάβω μέχρι τώρα, ήταν ο τρόπος που κατάφερε ένα άτομο να πείσει τόσους πολλούς ανθρώπους, ότι το λάθος είναι σωστό. 

Η ΛΥΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

Και τελικά η λύση του προβλήματος, δεν είναι και τόσο δύσκολη. Γιατί όλα τα προβλήματα στην πραγματικότητα, έχουν ένα όνομα. Και σε αυτό το πρόβλημα, το όνομα είναι Γκυρίνης. Από την στιγμή που υπάρχουν καμιά εικοσαριά, οι οποίοι ακούγοντας το όνομα Γκυρίνης βγάζουν σπυριά στο πρόσωπο και αφρούς από το στόμα, δεν είναι και τόσο δύσκολο να φορτώσεις την δικιά σου μαλακια στους άλλους.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.

Κι επειδή έχετε μάθει να λέτε, ότι ο Αντιδήμαρχος τα γράφει μονόπαντα, ότι υποστηρίζει τον Γκυρίνη κι ότι για τους άλλους είναι συνέχεια εναντίον, θα σας πω κι αυτό. Για να υποστηρίξεις κάποιον, πρέπει πρώτα να υποστηρίζει αυτός τον εαυτό του. Θα ανοίξουμε λένε το εκλογικό κέντρο και θα δεχόμαστε κόσμο, για να ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες, για να πάει ο τόπος μπροστά.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.

Δηλαδή ρε παιδιά, έλεος. Τι είναι το εκλογικό κέντρο; Καφετέρια; Δεν γνωρίζει κανένας εκεί μέσα, ότι υπάρχει νόμος που λέει, ότι ένα εκλογικό κέντρο ανοίγει ακριβώς ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των εκλογών; Πείτε μου τώρα εσείς, ότι εγώ είμαι κακός και γράφω εναντίον τους. Θα μου πεις, έτσι εξηγείται που νόμιζαν ότι η τριανταμία Αυγούστου αντί για εικοσιτέσσερις ώρες, θα κρατούσε δέκα μέρες για να προλάβουν την ποσόστωση και όλα τα υπόλοιπα καλούδια που έκαναν.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.

Και στο τελευταίο κομμάτι, πάλι θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω, άσχετα που ξέρω ότι εσείς θα κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Σας το είχα πει και πριν γίνουν οι εκλογές και τα κάνετε μαντάρα, σταματήστε να μιλάτε. Όσο περισσότερο μιλάς, τόσο περισσότερο κινδυνεύεις να εκτεθεις. Τίποτα εσείς.

ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟ. 

Συνεντεύξεις, δελτία τύπου, χορούς τραγούδια. Ξέρετε τι πετύχατε; Σας βλέπει ο κόσμος κι αλλάζει δρόμο. Και δεν είναι υπερβολή αυτό που σας πω. Άκουσα άτομα που είχαν σκοπό να σας ψηφίσουν, όταν γίνουν εκλογές το 28 κι άρχισαν να τρελαίνονται με όλα αυτά που βλέπουν και ακούν. Για αυτό σας λέω. Θέλετε να έχετε μια ευκαιρία το 2028; Μην την καίτε από τώρα. Εγώ, φιλικά σας το λέω. Άσχετα αν εσείς θα πείτε πάλι, ότι το γράφω επίτηδες για να σας κόψω τη φόρα. Προσέξτε μόνο, γιατί είστε πλέον σε μεγάλο κατήφορο. Ειδικά, όσο συναντάτε άτομα και δεν τα μιλάτε. Γιατι όλοι έχουν συγγενείς, γνωστούς, φίλους και πάει λέγοντας. 

Ο Αντιδήμαρχος 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789