Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024

Αντιδήμαρχος. Δεν χαλάμε το χατίρι κανενός. Εκλογές στις 3 Μαρτίου θέλετε; Τότε θα τις κάνουμε!!!

|| || ||

Αυτό το σκηνικό που γίνεται με τον Δελιόπουλο και το γεγονός πως κάποιοι δεν μπορούν να το ξεπεράσουν με τίποτα έχει καταντήσει κουραστικό. Όση συζήτηση και να γίνει δυστυχώς οι τρεις χιλιάδες ψήφιοι δεν μπορούν να αλλάξουν και δύσκολα χωνεύονται. 

ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Θα πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι όταν κάποιος είναι αγαπητός στον κόσμο αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα. Να μη σας πω ότι με το να προσπαθείτε να δημιουργήσετε πρόβλημα στον γιατρό του κάνετε την μεγαλύτερη διαφήμιση. Είναι αυτό που λένε οι γιατροί ότι λειτουργεί σαν αντίστροφη ψυχολογία.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. 

Όσο εσείς προσπαθείτε να τον κατακρίνετε άλλο τόσο ο κόσμος τον γουστάρει. Για αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή με δύο χιλιάδες ψήφους και τώρα τους έχει διπλασιάσει. Και επειδή πάντα πίσω από την επιμονή υπάρχει παρασκήνιο, μη νομίζετε ότι αυτοί που φαγώθηκαν με τον Δελιόπουλο καίγονται για τα σκυλιά κι αν δαγκώνουν τον κόσμο.

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. 

Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην βάλει στις επόμενες εκλογές για δήμαρχος και χάσουν ξανά την σειρά τους. Λες και τους είπε κανένας ότι θα βγουν αυτοί σε περίπτωση που κατέβουν υποψήφιοι. Άσε που με τρεις χιλιάδες κατεβαίνεις για βουλευτής κι έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα βγαίνεις στο άνετο. 

ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΗ.

Εκεί να δεις κλάμα που έχει να πέσει. Κι όχι τίποτα άλλο. Μετά τι γίνεται με την γυριστή που πρέπει να κάνουν αυτοί που τώρα λυσσαξαν; Άντε να παρακαλάς να τον έχεις μαζί σου αυτόν που κατηγορούσες. Αυτά παθαίνεις όμως όταν δεν μπορείς να δεις τι έχει μπροστά σου. Τι ξημερώνει την επόμενη μέρα. Πάμε παρακάτω.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ. 

Καλά ρε; Δεν ντρέπεστε να μην πηγαίνετε σε εκδηλώσεις που είναι τρία μέτρα δίπλα σας και μετά να κλέβετε φωτογραφίες; Από λόγια και για να κατηγορείτε είστε από τους πρώτους. Για αυτά που κάνετε όμως εσείς, κουβέντα. Και το ωραίο είναι πως νομίζετε πως δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι. Και για να το τελειώνουμε, καλά είναι να σταματήσει αυτή η πλάκα. Αν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε την δουλειά σας, σταματήστε να την κάνετε. Ή αν θέλετε να είστε τίμιοι, πάρτε ένα τηλέφωνο. Θα σας στείλω φωτογραφίες για να δείξετε και σεις ότι είσασταν εκεί.

ΒΓΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

 Τελειώσαμε με αυτά και πάμε στα σοβαρά. Πιστεύω να τα μάθατε. Βγήκε η ημερομηνία των εκλογών. Δεν πειράζει που την ξέρουν μόνο οι μαζί Αλλάζουμε. Για αυτούς λοιπόν στις 3 Μαρτίου έχουμε εκλογές. Τώρα, αν μέχρι τότε έχουν μείνει είκοσι μέρες και ο νομοθέτης λέει ότι από το 1975 και μετά, οι εκλογές προκηρύσσονται και θέλει ενα μήνα να υπάρχει προεκλογική περίοδος για όσους συμμετέχουν, είναι άλλο θέμα. 

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η 3 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Εμείς έχουμε εκλογές στις 3 Μαρτίου. Τότε μας βολεύει, τότε θέλουμε να γίνουν. Το θέμα τώρα ποιο είναι; Με όλα αυτά που λένε έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, με αποτέλεσμα ακόμη κι αυτοί που ήθελαν να τους υποστηρίξουν, να τους γυρνάνε την πλάτη. Το άλλο το χειρότερο είναι ότι η 3 Μαρτίου θα έρθει. Εκλογές δεν θα γίνουν, αλλά δεν πειράζει. Πάλι κάτι θα βρουν για να πουν.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

 Μπορεί να φταίει κι ο Γκυρίνης που δεν μπορούν να πετύχουν με τίποτα σε ότι λένε. Κι επειδή όλοι ξέρουν ότι ο Αντιδήμαρχος δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε αυτά που γράφει, θα σας πω πως πάει το έργο. Το υπουργείο εσωτερικών έχει περιθώριο να δώσει εντολή στην περιφέρεια μέχρι τις 19 Μαρτίου για να ορίσει εκλογές. 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η Περιφέρεια από την στιγμή που πάρει την εντολή εννοείται ότι θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών και δεν θα κρατάει την απόφαση στο συρτάρι, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι. Στο μεταξύ όπως λένε νομικοί που συμμετέχουν σε πραγματικές δίκες, υπάρχει και το ΣτΕ που μέχρι τις 15 Απριλίου θα έχει βγάλει την τελική απόφαση, για τις εκλογές στην Αλεξάνδρεια. Κι εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

 ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.

Όσο για το νέο ζόρι που προέκυψε και για να το αποφύγουν λένε ότι κανένας Βενιζέλος δεν έχει αναλάβει την πλευρά της Ώρας Ευθύνης, κι όλα αυτά είναι στην φαντασία του Αντιδημάρχου, δεν θα σας χαλάσω το όνειρο.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ. 

Το μόνο που θα σας πω είναι ότι τα προβλήματα που προέκυψαν για την κυβέρνηση, με αυτό που θέλουν να ψηφίσουν για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ξέρετε σε ποιον απευθύνθηκαν και τους τα έλυσε; Στον Βενιζέλο. Με τις υγείες σας. Γιατί αν ο Βενιζέλος λύνει ένα πρόβλημα που είναι μεγάλο παλούκι για την κυβέρνηση, φανταστείτε πώς βλέπει την υπόθεση του Γιδά. Σα να φέρνεις τον Μέσι να παίξει σε αγώνα της Αλεξάνδρειας.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Και το καινούριο βέβαια είναι που έχει οριστεί για τις 4 Απριλίου η δικάσιμος στο ΣτΕ αλλά οι μαζί Αλλάζουμε για μια ακόμη φορά δεν ξέρουν τίποτα. Τι να ξέρουν θα μου πεις. Αφού έτσι κι αλλιώς αυτοί περιμένουν εκλογές για τις 3 Μαρτίου. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι κάποιος εκεί μέσα συνεχίζει το κρυφτό. Το κακό βέβαια δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι οι υπόλοιποι συνεχίζουν να τρέχουν για να βρουν αυτόν που κρύβεται.

ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Όσο για την αγωνία κάποιων αν ο Ανεπίκαιρος είναι αξιόπιστος σε όσα γράφει, αυτά τα κρίνει ο κόσμος που διαβάζει. Πριν ασχοληθούν με τον Ανεπίκαιρο, μήπως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσουν αν η επικεφαλής θέλει πραγματικά να γίνουν εκλογές; Έτσι από περιέργεια ρωτάω, γιατί τώρα τελευταία ακούω κάτι παράξενα. Φαίνεται πως το να διοικείς είναι τελικά βουνό.

Ο Αντιδήμαρχος 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789