Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024

Αντιδήμαρχος. Ποιοι κατάφεραν να συζητάει όλη η Αλεξάνδρεια για αυτούς με τον πιο αρνητικό τρόπο;

|| || ||

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό να βρισκόμαστε στο 2024 και να υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για καθεστώτα, σε εποχές που δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνες για να λέγονται τέτοια πράγματα. Από τον τρόπο που εκφράζεται κάποιος, καταλαβαίνεις και το σκεπτικό του και τον δρόμο που τραβάει.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΡΙΣΕΥΟΥΝ. 

Ξαναλέω πως, το να μιλάς για καθεστώς σήμερα, σημαίνει πως έχεις μείνει σε κάποια άλλη εποχή ή αυτό που ονειρεύεσαι, απέχει πολύ από το σήμερα. Άτομα τα οποία εκφράζονται με τέτοιες λέξεις, η κοινωνία όχι απλά τους αποβάλλει, αλλά τους ξερνάει. Δυστυχώς όμως κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για τον κατήφορο που διαλέγουν κάποιοι στην ζωή τους. Αν στα είκοσι δεν μάθεις, στα τριάντα δεν κάνεις, στα σαράντα δεν έχεις, τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. 

Έστω κι αν ο σοφός ελληνικός λαός, λέει πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Κάποιοι διάλεξαν στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας τους, να αφήσουν το αποτύπωμα τους με τον πιο μελανό τρόπο. Βγάζοντας όμως το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό που υπήρχαν άνθρωποι που το γνώριζαν, το έλεγαν, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. 

ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Τέλος πάντων. Δημοκρατία έχουμε κι όχι καθεστώτα, όπου δεν μπορείς να πεις την γνώμη σου. Γιατί κάποιοι έχουν μάθει να τα μεταφράζουν όλα, σύμφωνα με το δικό τους συμφέρον. Κάποιοι που επικαλέστηκαν φιλίες και ήθελαν να τους προστατεύσει ο Αντιδήμαρχος στο όνομα της, πολύ εύκολα έπιασαν το πληκτρολόγιο κι έγραψαν τις παπαριές τους, μόλις ζοριστηκαν.

ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. 

Έτσι είναι θα μου πεις. Άμα σε πληρώνει το δημόσιο κι εσύ κάθεσαι όλη μέρα στα καφέ, είναι επόμενο να ασχολείσαι με τους άλλους, για να ξεμουδιάσεις και λίγο. Όλα αυτά βέβαια, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τα κυβερνητικά στελέχη και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες για χάρη κάποιων, που βλέπουν το τρένο να έρχεται με φόρα, αλλά εξακολουθούν να κάθονται πάνω στις ράγες. 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ.

Βάλτε καλά στο μυαλό σας, πως Βεσυρόπουλος, Μπαρτζώκας και Τσαβδαρίδης παίζουν καθημερινά το κεφάλι τους κι αυτό φάνηκε με την ψηφοφορία, για τα ομόφυλα ζευγάρια. Καλά είναι να μην τους πιάνετε στο στόμα σας με τόση ευκολία, γιατί όταν ο άλλος έχει ζόρια και συ βγαίνεις στα καφενεία και λες πως σε παίρνει καθημερινά τηλέφωνο και σου λέει, πως είναι στο πλευρό σου, μην φοβάστε κι άλλα τέτοια, κάποια στιγμή θα γυρίσουν μπούμερανγκ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.

Και το κλείνω, λέγοντας πως ανάλογα με την συμπεριφορά μας, έχουμε ή διώχνουμε από κοντά μας άτομα. Αποτελεί μεγάλη πρωτοτυπία και μεγάλη ικανότητα, να μπορείς να διώξεις από κοντά σου ακόμα κι αυτούς που σε υποστηρίζουν. Γιατί κάτι τέτοιο μαθαίνω ότι γίνεται, με άτομα που φαίνεται, πως άλλα περίμεναν κι άλλα αντίκρισαν μπροστά τους. 

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.

Και καλό θα είναι στην παρούσα φάση, να ξέρει ο καθένας τον ρόλο του. Κάποιος είναι βουλευτής, κάποιος άλλος είναι περιφερειάρχης, ένας τρίτος είναι δήμαρχος κι ένας τέταρτος είναι υποψήφιος για δήμαρχος. Δεν μπορεί ο τέταρτος στην σειρά, να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον πρώτο. Καλά λένε κι αυτοί που τα ξέρουν καλύτερα. Δεν γίνεται να βάζουμε το κάρο, μπροστά από το άλογο.

ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.

Και το σίγουρο είναι, ότι τις εκλογές στην Αλεξάνδρεια για το αν θα γίνουν, θα τις αποφασίσει το ΣτΕ. Ούτε εγώ θα πω τι θα γίνει, ούτε κανένας άλλος. Όποιος μιλάει εκτός από το ΣτΕ, λέει την γνώμη του. Άλλο που εσείς ζείτε σε άλλο κόσμο και αν κάποιος δεν πάει με τα νερά σας, ορματε πάνω του για να τον φάτε. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Καλή η προσπάθεια σας, αλλά δυστυχώς φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Κι εγώ θα πω την γνώμη μου και πάλι. Εκλογές δεν θα γίνουν. Και ναι. Μαζί με τα γέλια, θα πέσει και πολύ κλάμα. Για σας και τα φερέφωνα σας. Κι αυτήν την φορά, το κάζο θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Αυγούστου.

 ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΙ.

Και καλό θα είναι όπως είπε και ο φίλος μου ο Καφτεράνης, κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε τον πραγματικό λόγο που δεν κατατέθηκε εγκαίρως ο συνδυασμός και ο λόγος που είχε τόσες πολλές παραλείψεις, που δεν διορθώνονταν με τίποτα. Για να μάθει κι ο κόσμος όλη την αλήθεια. Αυτήν, που την ξέρουν μόνο οι λίγοι και εκλεκτοί.

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Υπάρχουν βέβαια και τα σοβαρά, που τα αφήσαμε στην άκρη και ασχολούμαστε με μ@!@&ι€s. Το ότι η μισή Αλεξάνδρεια, είναι ολόκληρο εργοτάξιο, δεν το βλέπει κανένας. Το ότι μπήκαν τα σκουπίδια σε μια σειρά κι αυτό το παραδέχονται, όσοι είναι τίμιοι με τον εαυτό τους, ούτε αυτό το βλέπει κανένας. 

ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Το γεγονός, ότι άρχισε να μπαίνει σειρά στα αδέσποτα, λόγω Δελιόπουλου -αυτό κι αν ποναει- ούτε αυτό το βλέπουν. Δεν το λέω εγώ. Το λένε όλοι αυτοί, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Φιλαδέσποτοι, άνθρωποι που ξέρουν το αντικείμενο και πάει λέγοντας. Τι να κάνουμε. Σας έπεσε ο Δελιόπουλος. Και σε όλα αυτά, να προστεθεί ότι γίνονται διαγωνισμοί για έργα σε πλατείες που έχουμε να δουμε να μπαίνει έστω κι ένα λουλούδι, από τότε που εγώ είχα μακρύ μαλλί. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

Δεν βλέπετε τίποτα ε; Δεν πειράζει. Τα βλέπει ο κόσμος. Εσείς έτσι κι αλλιώς, σας νοιάζει να απαλλαγείτε από το καθεστώς. Αν ο δήμος εξαιτίας της εμμονής σας χάσει και κάνα δυο τρία προγράμματα και μαζί με αυτά και καμιά πέντε έξι εκατομμύρια ευρώ, σιγά τα ωά. Εμείς να είμαστε καλά. 

ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

Δεν τους αδικώ βέβαια τους ανθρώπους. Έτσι κι αλλιώς, στην χώρα που οι αγρότες είναι στους δρόμους και δεν τους δίνει σημασία κανείς, στο σούπερ μάρκετ η νοικοκυρά πάει με χαρτί που έχει γράψει τα ψώνια, για να μην ξεφύγει ο λογαριασμός και την κυβέρνηση το μόνο που την νοιάζει, είναι να μπορούν να υιοθετούν παιδιά τα gay ζευγάρια, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα. Το είπε άλλωστε και ο Άδωνις. Μία οικογένεια είπε, μπορεί να χορτάσει με τέσσερα τοστ. Να έχουμε μια καλή εβδομάδα. 

Ο Αντιδήμαρχος 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789