Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Αντιδήμαρχος. Η 3 Μαρτίου ήρθε και εκλογές δεν έχουμε. Δικαίωση ξανά για τον Αντιδήμαρχο, που αποκαλύπτει τι θα γίνει.

|| || ||

Δεν το πιστεύω, ότι το 2024 αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε με απλά θέματα καλής συμπεριφοράς. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες βιβλία, που μπορείς να πάρεις και να διαβάσεις. Αλλά θα μου πεις, πόσες φορές θα βρεις να είναι καλεσμένος κάποιος σε μία εκδήλωση και να προσπαθεί να σκαπουλάρει την είσοδο.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ 

Να μην πληρώσει. Και εδώ στό Γιδά κατάφεραν κάποιοι να τρυπώσουν μέσα σε εκδήλωση καμία 30αριά, χωρίς να πληρώσουν. Και δεν φτάνει ότι δεν πλήρωσαν, μετά βγήκαν και διαφήμιζαν κιόλας πόσοι πήγαν. Ότι και καλά, γέμισαν τα τραπέζια. 

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Άμα είναι ρε μάγκες να μπαίνουμε μέσα τσάμπα, ξέρω και εγώ. Την επόμενη φορά θα μαζέψω 100 άτομα, άμα είναι να μπούμε στο έτσι κόλπο. Θα φάμε, θα πιούμε και θα χορέψουμε εις υγείαν των κορόιδων. Φανταστείτε τώρα, τέτοια άτομα να έχουν στα χέρια τους εξουσία. Τι μπορεί να κάνουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

Άμα τώρα που δεν είναι τίποτα κάνουν τέτοια πράγματα, φανταστείτε να έχουν καμιά θέση εξουσίας. Πράγματικά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Για αυτό σας λέω. Πάρτε κανένα βιβλίο, από αυτά που γράφουν για τρόπους καλής συμπεριφοράς, μπας και μπείτε στον ίσιο δρόμο. Γιατί από αυτά που βλέπω, καταλαβαίνω ότι έχετε πολλά να μάθετε. 

ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

Δεν γίνεται ρε φίλε, να μιλάς σε κάποιον άγνωστο ή σε κάποιον που τον βλέπεις πρώτη φορά και να μην χρησιμοποιείς πληθυντικό. Και ακόμα χειρότερα, οι εκφράσεις σου να θυμίζουν νταλικερη. Χωρίς να μου φταίνε σε τίποτα οι νταλικερηδες, γιατί έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ περισσότερο πολιτισμένοι, από κάποιους που διεκδικούν θέσεις σε δήμους. 

ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Δεν γίνεται ρε π***** μου, να βρίσκεις κάποιον μπροστά σου και να λες, εγώ γουστάρω να κάνω αυτό. Το οποίο αυτό, δεν το έχεις κάνει εδώ και 60 χρόνια. Πού το θυμήθηκες να το κάνεις τώρα; Α, ξέχασα. Τώρα διεκδικούμε το δήμο, για αυτό. Δεν γίνεται να θέλεις να διεκδικήσεις κάτι και τα επιχειρήματά σου να είναι μηδενικά.

ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. 

Έχουμε εδώ και 8 μήνες, γυρνάμε γύρω από τα ίδια πράγματα. Για ποιο λόγο λέει απέσυρε ο Γκυρίνης, την μήνυση που είχε κάνει στον Κούγκα. Και το χειρότερο, είναι ότι το λέει κάποιος που είναι του επαγγέλματος. Που προφανώς στην καριέρα του, έχει πάρει πάνω από 100 φορές τέτοιες αποφάσεις για τους πελάτες του. Αλλά ξέχασα. Τώρα διεκδικούμε τον δήμο.

ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. 

Ο Γκυρίνης σας το λέει με απλά λόγια για να το καταλάβετε, αλλά εσείς επειδή δεν σας συμφέρει, κάνετε πως καταλαβαίνετε άλλα. Υπάρχει μία αντιδικία μεταξύ δύο ανθρώπων, που ο ένας εξαπέλησε κάποιες κατηγορίες εναντίον του άλλου. Οι μηνύσεις που έγιναν, αποσύρθηκαν αφού ζητήθηκαν οι απαραίτητες συγνώμες και αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία.

 ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Και αν υπήρχαν, είναι από αυτά τα κατασκευασμένα που ξέρουμε ποιοι τα προωθούν και μέχρι πού. Αυτό που σας λέει ο Γκυρίνης, είναι ότι ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό του ότι είναι κλέφτης, όπως εσείς τον αποκαλείται. Για αυτό και σκεφτηκε ότι δεν χρειαζόταν να μπλέξει περισσότερο ένας άνθρωπος, χωρίς σοβαρό λόγο. Εσείς τώρα αφού λέτε ότι έχετε στοιχεία, γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα. Θα σας πω εγώ γιατί. Γιατί δεν έχετε τίποτα.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ. 

Για να μην κρυβόμαστε όμως πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι ξέρουμε ότι ο λόγος που γίνεται όλο αυτό το σούσουρο, είναι οι ψήφοι που κουβαλάει ο Κούγκας. Κάποιοι φαίνεται, πως δεν υπολόγιζαν ότι θα πήγαινε στον συνδυασμό του Γκυρίνη. Και όταν υπολογίζεις λάθος και μετά τα βρίσκεις μπροστά σου, αρχίζουν τα παρατράγουδα.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Τέλος πάντων. Πάλι τα ίδια λέμε. Αναγκαστικά όμως, γιατί απ' ότι φαίνεται κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Νομίζουν πως λένε ότι θα γίνει κάτι και δεν θα έρθει ποτέ η ημερομηνία, που αυτό που έταξαν πρέπει να γίνει. 3 Μαρτίου έλεγαν, θα γίνουν εκλογές. Η ημερομηνία ήρθε και το πήγαν 10. Και τους σώζει ο Καλαϊτζίδης, που θα πει για 7 Απριλίου. Χτυπιόταν με τον Αντιδήμαρχο, που απλά έγραφε την αλήθεια. Άμα είσαι μαλωμένος όμως μαζί της κι έχεις μάθει να λες ψέμματα, πού να παραδεχτείς.

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ.

Γιατί διαφορετικά, κάθε δέκα μέρες θα έλεγαν και κάτι άλλο. Κι από τα λεγόμενα τους, καταλαβαίνει κανείς εύκολα, ότι δεν τους νοιάζει τι θα πει η απόφαση του ΣτΕ. Τους νοιάζει να προλάβουν να γίνουν εκλογές, πριν βγει η απόφαση. Αυτό είναι που τους καίει. Δεν λένε όμως στους ψηφοφόρους τους, γιατί το θέλουν αυτό;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

Ποιος λογικός άνθρωπος θα ήθελε να γίνουν εκλογές, να είναι όποιο είναι το αποτέλεσμα και να έρθει μετά κι όχι πριν το ΣτΕ και να πει, μένουμε στην πρώτη απόφαση, που έγιναν οι εκλογές με δύο συνδυασμούς. Μόνο κάποιος που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του άλλα πράγματα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2028.

Που δεν τον ενδιαφέρει καν, τι θα γίνει τώρα. Αλλά προφανώς καίγεται για να αποδείξει, ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Γκυρίνη. Και να βάλει την μαγιά για το 2028. Είναι όμως τόσο προφανής ο τρόπος που σκέφτονται, που πραγματικά ρε μάγκες τους λυπάσαι. Άμα το 2028 ο Γκυρίνης πει να κατέβει ξανά για δήμαρχος, πάλι αυτός θα βγει. Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Γιατί απέναντι του, θα έχει πάλι αυτούς που δεν το κατέχουν το άθλημα.

ΤΟ ΣΤΕ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

Σας λέω βέβαια ξανά την γνώμη μου έτσι; Ότι εκλογές δεν θα γίνουν. Ξαναλέω, ότι εκφράζω την άποψη μου, μην χτυπιέστε τσάμπα. Το ΣτΕ δικάζει, όχι εγώ. Θα κάνουμε υπομονή μέχρι τις 25 Μαρτίου και τότε θα έχουμε και την επίσημη απόφαση. Μέχρι τότε θα λέει ο καθένας, το μακρύ του και το κοντό του. Και βάζω μέσα και μένα, ως Αντιδήμαρχο.

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΤΟΤΗΤΑ.

Την λέω όμως την γνώμη μου, όχι σαν κάποιους από τον γνωστό συνδυασμό, που μόλις σοβαρεύει η συζήτηση το γυρνάνε και λένε, ναι ξέρεις μήπως μας φάει η κυβέρνηση, μήπως μας στήσουν οι υπουργοί, μήπως κατέβουν εξωγήινοι. Αυτά ρε, δεν είναι επιχειρήματα σοβαρών ανθρώπων. Και δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν έτσι, αφού ούτε εσείς οι ίδιοι δεν πιστεύετε αυτά που λέτε.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

Να το τελειώσω. Και να πω το εξής απλό. Βγάζει μια απόφαση το υπουργείο και λέει, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου στην Βέροια, θα πρέπει να γίνουν εκλογές. Δεν θα έπρεπε κανονικά, να πει και τι θα γίνει μετά τις εκλογές; Όπως έλεγε ξεκάθαρα, σε αυτές που έγιναν τον Οκτώβριο. Ότι η νέα διοίκηση, αναλαμβάνει από 1 Ιανουαρίου. Δεν έπρεπε να λέει, ότι η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές, αναλαμβάνει από την τάδε ημερομηνία;

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Το είδατε εσείς πουθενά; Μήπως αυτό σημαίνει κάτι; Δεν ξέρω. Απλά κάνω και γω, υποθέσεις μαζί με σας. Εγώ τα γεγονότα διαβάζω και γράφω. Δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος. Είναι σαν τους μετεωρολόγους ένα πράγμα. Έξω έχει φουλ συννεφιά και προβλέπει ο άλλος, ότι θα βρέξει. Τι περιμένεις να κάνει δηλαδή; Καύσωνα και να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα; Κάπως έτσι κι εδώ. Η απόφαση του υπουργείου, φτάνει μέχρι τον ορισμό των εκλογών. Μετά το έργο σταματάει. Θα έχουμε μάλλον δεύτερο μέρος, όπως στα θρίλερ στο σινεμά. Η δεύτερη έκδοση θα παιχτεί το 2028. Μπορεί χωρίς τον Γκυρίνη. Όπως στα Τζέιμς Μποντ. Λίγοι πρωταγωνιστές άλλαξαν κι εκεί;

Ο Αντιδήμαρχος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789