Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024

Τελικά ο Βενιζέλος ήταν σήμερα στο δικαστήριο ή φοβήθηκε να πάει;

|| || ||

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Έγινε το δικαστήριο στο ΣτΕ για τις εκλογές στο Γιδά και πριν προλάβουν οι δικαστές να πάρουν ανάσα οι δικοί μας έβγαλαν την απόφαση.

Εκλογές λέει στις 7 Απριλίου. Ράψτε κοστούμια, βρείτε γραβάτες να ταιριάζουν και πάμε. Ρε τι πάθαμε. Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.

Κατά αρχήν θέλω να ρωτήσω κάτι. Ο Βενιζέλος, ήταν τελικά στο δικαστήριο; Ή δεν πήγε γιατί δεν αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις; Ή μήπως φοβήθηκε ότι θα την χάσει την υπόθεση και δεν πήγε; Ράψτε κοστούμια...

Εγώ ξέρω ότι για να πας στον πόλεμο πρέπει να έχεις όπλα, πυρομαχικά και αποφασιστικότητα. Με κροτίδες πόλεμο δεν κάνεις με τίποτα.

Όλα όμως αυτά τελειώνουν σε μια βδομάδα. Ξέρω βέβαια ότι πάλι την δικαιολογία την έχουν έτοιμη, για να δικαιολογήσουν την απόφαση που θα βγει. Δεν πειράζει. Νέοι είναι θα μάθουν.

Δεν είδατε τι έγινε την Κυριακή; Ήρθε ο Εξαδάκτυλος και μας είπε ποιον πρέπει να ψηφίσουμε στις εκλογές που θα γίνουν. Θα μου πεις, του είπαν του ανθρώπου ότι δεν θα γίνουν τώρα εκλογές, αλλά το 2028;

Ένα πράγμα, σαν τους απόδημους που λέει είναι απαραίτητο να ψηφίζουν για την χώρα τους. Ζει ο άλλος στην Αυστραλία, έχει να έρθει στην Ελλάδα από το 1960, αλλά πρέπει να ψηφίζει για το καλό της χώρας μας.

Έτσι και με τον Εξαδάκτυλο. Αυτόν περιμέναμε να μας πει ότι η συμφοιτήτρια του είναι ιδανική για να διοικήσει. Όχι για να φτιάξει ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά για να διοικήσει είναι ότι πρέπει. Τέλος πάντων.

Να μην το τραβήξω γιατί ξέρω ότι τους περισσότερους τους ενδιαφέρει τι έγινε σήμερα στο ΣτΕ. Εκεί που ο Βενιζέλος λένε οι πληροφορίες τους πήρε παραμάζωμα. Άμα ο άλλος το έχει έτσι είναι.

Μπαίνει ο Μέσι και ο Ρονάλντο στο γήπεδο και δεν μπορεί να τους κόψει κανένας αντίπαλος. Γιατί είναι αυτοί που είναι.

Ας μου πει ένας απ' αυτούς που βρέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο, αν τους δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι ο Βενιζέλος πήγε έτσι απλά για να πάει. Ότι πήγε σε ένα δικαστήριο που υπήρχε περίπτωση να το χάσει.

Σα να λέμε τελικός champions League και μπαίνει η Ρεάλ που έχει καμία δεκαπενταριά κύπελα και λέει και να το χάσουμε δεν τρέχει και κάτι.

Βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει. Ράψτε κοστούμια, έχουμε εκλογές...

* Η φωτογραφία είναι από την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου και των συνεργατών του από την αίθουσα του ΣτΕ σήμερα το μεσημέρι.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789