Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Αντιδήμαρχος. Και ξαφνικά, ο μπλε συνδυασμός βάφτηκε ΠΑΣΟΚ. Ο τρόπος, για να βάζεις μόνος σου την ταφόπλακα.

|| || ||

Ρε, ο Γιδάς δεν αλλάζει με τίποτα. Δεν πα να λέτε εσείς ότι θέλετε; Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Την προηγούμενη Κυριακή θα είχαμε εκλογές. Δεν πέρασε δηλαδή ούτε μία εβδομάδα. Μαντέψτε, ποιανού συνδυασμού τον επικεφαλή, έχουν εδώ και μία εβδομάδα που τον βρίζουν μέρα νύχτα.

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ.

 Και μιλάμε για βρισιές που ούτε λέγονται, αλλά πολύ περισσότερο δεν γράφονται. Και από αυτά που ακούω, έχω μεγάλη απορία πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι, μέχρι την ημέρα που βγήκε η απόφαση και είπε, γιοκ εκλογές, να συνεργαζόταν μεταξύ τους. Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν, πως εκεί μέσα από την αρχή υπήρχε μία κεντρική ομάδα και ακολουθούσαν πολλές υποομάδες από πίσω.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

 Οι οποίες, μάλλον ήταν στην απ έξω και προσπαθούσαν να καταλάβουν προς τα πού πάει το έργο. Μόνο που αυτό δεν φαίνεται να απασχολούσε και τόσο πολύ τους 10-15 ανθρώπους, που τραβούσαν μπροστά. Η μόνη τους έννοια κάθε μέρα που ξυπνούσαν, ήταν αν ο Γκυρίνης έχει πάει στο δημαρχείο. Κοιμόταν και ξυπνούσαν με το ίδιο όνειρο. Οτι βγήκε ένα δικαστήριο και αποφάσισε, πως ο Γκυρίνης καταργείται από το δημαρχείο. Για τέτοια ψύχωση μιλάμε.

ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

 Και εδώ είναι το μεγάλο μυστικό, που θα σας αποκαλύψει ο αντιδήμαρχος. Που δεν το έδωσε κανένας σημασία. Και έχει αποδειχτεί διαχρονικά, ότι το ίδιο λάθος το κάνουν όλοι οι χαμένοι. Ποιο είναι αυτό; Για να έχει τύχη ένας συνδυασμός, ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά και διεκδικεί τα πρωτεία  θα πρέπει μέσα σε αυτόν, να μην υπάρχει κανένας από τον αντίπαλο. 

ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Και όταν λέμε κανένας, εννοούμε ούτε ένας. Καταρχήν, δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ****** από το να βγαίνει κάποιος, ο οποίος μέχρι την προηγούμενη μέρα ήταν αλλού και να κατηγορεί το πρώην σπίτι του. Τι πιο απλό; Σου λέει ο άλλος, κάτσε ρε φίλε, εσείς μέχρι προχθές φιλιόσασταν στο στόμα, πώς γίνεται τώρα να μας τα παρουσιάζεις εντελώς διαφορετικά, αυτά που εσύ ο ίδιος μας έλεγες; Αυτήν είναι η μία η πλευρά του έργου. 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

Η άλλη η πλευρά, είναι αυτήν η οποία χωρίς να το θέλει ο συνδυασμός που δέχεται στον οργανισμό του άνθρωπο από το αντίπαλο στρατόπεδο, αποκτά αυτομάτως έναν προδότη. Από τη στιγμή που όλοι ζούμε μέσα σε μία μικρή κοινωνία, όπου όλα μαθαίνονται και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων δύσκολα αλλάζουν, δεν είναι επόμενο ότι αν ρωτήσει κάποιος έναν με τον οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μαζί και έλεγαν τα πάντα, ο άλλος θα του πει τι συμβαίνει; Απλή λογική. Και αναρωτιόταν μετά οι άλλοι, πως κυκλοφορούσαν τα νέα τόσο γρήγορα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΤΩΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.

Και ποιοι κάνουν όλη την φασαρία; Μα αυτοί που πήγαν απέναντι τάχα μου για καλό και για να φέρουν την μεγάλη αλλαγή, και τελικά το μόνο που φέρνουν είναι αναστάτωση και φασαρίες. Έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Κι ας σηκωθούν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι και να λένε τα δικά τους. Ότι τους πολεμάει ο Αντιδήμαρχος, όπως τότε πριν τις εκλογές που έλεγα ότι είναι Μάρτιος κι αυτοί ονειρεύονταν εκλογές.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. 

Υπάρχουν εξάλλου άνθρωποι, που από την αρχή λένε είμαι με κείνον και το κρατάνε μέχρι το τέλος. Πείτε μου από αυτούς που αλλάζουν κάθε τετραετία και υποστήριξη σε κάποιο πρόσωπο, πόσες φορές βγήκαν κερδισμένοι; Και το χειρότερο, ξέρετε ποιο είναι; Ότι καίνε κι αυτούς που δήθεν είναι μαζί τους. Τους εξαφανίζουν από το προσκήνιο. 

ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ.

Πήγαν με τον Δημητριάδη, γεια σας. Πήγαν με τον Αργύρη, που ευτυχώς τους πήρε πολύ στο ελαφρύ, γιατί θα πάθαινε κι αυτός ότι όλοι οι υπόλοιποι, πάει κι αυτός. Τον Ναλμπάντη, τον έσπρωξαν με νύχια και με δόντια και με ότι άλλο φαντάζεστε, μόνο που σε αυτό το άλλο, ο Ναλμπάντης ήταν μόνος. Αυτοί του έδιναν μόνο ιδέες. Για συνεισφορά ούτε κουβεντα. Και ήρθε η καταστροφή. Πάει κι αυτός. Οι γνωστοί άγνωστοι όμως, δεν εγκαταλείπουν. 

ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ.

Βρήκαν και τώρα καταφύγιο. Κι απ' ότι φαίνεται και αυτός ο συνδυασμός θα ακολουθήσει τον δρόμο όλων των προηγούμενων. Όσο κι αν προσπαθούν να τον κρατήσουν ζωντανό, δεν έχει καμιά τύχη. Και το μόνο που θα καταφέρει, αν τελικά μείνει ζωντανός μέχρι το 28, θα είναι να ξαναβγάλει τον Γκυρίνη δήμαρχο. Γιατί μέχρι τότε, τα λάθη θα είναι τόσα πολλά, που δεν θα μπορούν να τα μαζέψουν με τίποτα. 

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.

Ήδη άμα δεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις προς τα πού πάει η συνέχεια. Δεν γίνεται ρε φίλε, να κάνεις έναν συνδυασμό, να είναι όλα μπλε, από τα ρούχα που φοράς, τα γράμματα στις αφίσες, τις φωτογραφίες, τα πάντα. Και ξαφνικά, να βγαίνεις και να κατηγορείς, αυτούς που μέχρι την προηγούμενη Κυριακή ζητούσες την βοήθεια τους. Μιλάμε για παραλογισμό. Ξαφνικά όλα έγιναν πράσινα. Μόνο ο Χρυσοχοΐδης μπορεί να μας σώσει λένε, το ειρηνοδικείο. Μέχρι χθες, ξέραμε από Βορίδη μέχρι τον τελευταίο γραμματέα της ΝΔ, αλλά από την ημέρα της απόφασης, είναι όλοι εχθροί.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Κι άντε τον παραλογισμό να πούμε πως τον δεχόμαστε. Εδώ όμως μιλάμε ότι δεν υπάρχει σεβασμός. Το έχω πει πολλές φορές. Πώς πάει η σειρά. Έχουμε τους βουλευτές, μετά τον περιφερειάρχη, μετά τον αντιπεριφερειάρχη, μετά τους δημάρχους. Δεν γίνεται κάποιος που έβαλε υποψήφιος και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει καν,  να είναι δηλαδή πιο τελευταίος κι απ' το τέλος, να κάνει υποδείξεις στον πρώτο. Για να έρθουμε στα συγκαλά μας. Και το λέω γιατί, κάποιοι από αυτούς που ήταν στον συνδυασμό, πάλι θα εμφανιστούν σε τέσσερα χρόνια. Άμ έλα όμως που σε τέσσερα χρόνια θα είναι και οι τρεις βουλευτές στην θέση τους. Κι ακόμα κι αν αλλάξει κάποιος από αυτούς, το μήνυμα έχει ήδη φτάσει εκεί που πρέπει. Μακριά κι αγαπημένοι από τέτοια άτομα. 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

Και τελειώνω, όπως ακριβώς άρχισα. Ο Γιδάς, δεν αλλάζει με τίποτα. Το τι μανούρα γίνεται με τα συνεργεία που περνάνε το φυσικό αέριο, δεν περιγράφεται. Τι, έχουν γίνει τα σπίτια μας μπουρδέλο από την πολλή σκόνη, τι δεν μπορούμε να πάμε στην δουλειά μας, είναι κλειστοί οι δρόμοι, τι έχουν ανοίξει τρύπες και δεν τις κλείνουν και πολλά άλλα. Ρε μ@/@+€ς. Αυτό που γίνεται, είναι σαν το μάνα που έπεσε από τον ουρανό.

ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. 

Είναι το μεγάλο δώρο που ήρθε από το πουθενά. Και δεν θα πω για την τσέπη του καθενός, που επιτέλους θα γλιτώνει χρήματα, από την ενέργεια που καταναλώνει. Θα πω όμως, ότι αυτήν την ώρα θα έπρεπε ήδη να γίνονται συζητήσεις, για να έρθουν βιομηχανικές μονάδες και να εγκατασταθούν εδώ στο Γιδά. Στον δήμο, που βρίσκεται στο κέντρο της κεντρικής Μακεδονίας, που είναι μόνο πεδιάδα, που έχει πρόσβαση από παντού, που η Εγνατία οδός που συνδέει εύκολα την πόλη με όλη την Ευρώπη πανευκολα, είναι ακριβώς δίπλα.

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Αυτά δεν τα συζητάει κανένας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι που γεμίζουν τα σπίτια τους σκόνη. Άντε μετά να βγάλεις άκρη. Και να πεις ότι αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά. Όταν όμως θα δουν δίπλα στα Γιαννιτσά, στην Βέροια και τη Νάουσα να έρχονται εργοστάσια, να στήνονται και να προσφέρουν δουλειές στους ντόπιους, ξέρετε τι θα λένε; Φταίει ο Γκυρίνης που δεν έκανε τίποτα και πήγαν εκεί, αντί να έρθουν σε μας. Ο Γκυρίνης δεν θα σας πει τίποτα, αλλά εγώ θα σας το πω από τώρα. Για τότε που θα γίνει. Τώρα, φάτε σκόνη από τα συνεργεία!!! Κρατήστε το και θα με θυμηθείτε.

Ο Αντιδήμαρχος 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789