Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021

Όλα ανοιχτά για Τρίκαλα και Αγία Μαρίνα στο κύπελο που έμειναν στο μηδέν. (Video)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν για το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, μετά το ισόπαλο 0-0 που σημειώθηκε σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα των Τρικάλων που αγωνίστηκε χωρίς έξι βασικούς, είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι παίχτες ήταν φλύαροι και φόρτσαραν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς, όπου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Οι παίχτες του Φερέιρα Κίνγκ, έπαιξαν άψογα στο αμυντικό κομμάτι και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν ένα τέρμα. Είχαν μάλιστα κι αυτοί τις καλές τους στιγμές με κυριότερη ένα τετ α τετ στο 1ο ημίχρονο που απέκρουσε ο Διακόπουλος και κάποιες ακόμη  στο δεύτερο μέρος

ΤΡΙΚΑΛΑ.(Δημήτρης Πρίντζιος) Διακόπουλος, Πίκος, Κιρκιλιανίδης, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Μουρατίδης, Περτσιούνης, Κατράνας, Βασίλτσης, Κello Βruno, Λίτσι. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Πετράκης, Αβραμόπουλος, Ζυγκερίδης, Ατανάσωφ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ. (Φερέιρα Κίνγκ) Ευαγγελόπουλος, Μουστάκας, Μελιόπουλος, Βασιλείου, Λέκα, Μπουρδάνος, Ράδης, Καρατάσιος, Σο Νιογκάνα, Κίτσας Παπαδόπουλος Κ. Χρησιμοποιήθηκαν οι Λίπε, Ζωγράφος, Παπαδόπουλος Δ. και Δημητρούσης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΥΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789