Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021

Δίκαιη νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με 2-0 απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Video με φάσεις του παιχνιδιού

Το πρώτο του τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 2-0.

Οι παίχτες του Δημήτρη Πρίντζιου κατάφεραν να νικήσουν αντίπαλο και άγχος, κάτι που φαινόταν από το πρώτο λεπτό στις κινήσεις τους.

Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι να καταλήξει στα δίχτυα.

Με τα δύο τέρματα που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο και το πρώτο τρίποντο, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πηγαίνει με άλλον αέρα στο γειτονικό ντέρμπι με τα Γιαννιτσά, που βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Κέλο (62’ Γεωργίου), Πέικος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (87’ Τσιούχας), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι (79’ Μουρατίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Δανδίκας): Αθανασίου, Τσαλιάς, Παπαϊωάννου (85’ Αναστασιάδης), Παπαδημητρίου (46’ Λίτσιος), Κοντέων, Νικολίτσας, Βασάρας (62’ Μποζίδης), Μαγκούτης (85’ Μουζάκι), Παλιάτσιος, Τσολακίδης, Χατζάκος.

ΔΕΙΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ

 

Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789