Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Με το δεξί η Αλεξάνδρεια στα μπαράζ ανόδου. 2-0 τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Οι πράσινοι τίμησαν την μνήμη του αντιπροέδρου Άκη Τσιρίκα. ΒΙΝΤΕΟ

|| || ||

Με το δεξί μπήκε στα μπαράζ η ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας αφού κατάφερε να νικήσει στον πρώτο αγώνα την ομάδα των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με σκορ 2-0.Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίντζιου μπήκαν φουριοζοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πετύχουν γκολ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γιάννη Πιπιλιάρη να μην αστοχεί στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το άγχος του πρώτου αγώνα δεν άφησε περιθώριο για ανοιχτό ματς, αν και η Αλεξάνδρεια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Τάχατος των φιλοξενούμενων δέχθηκε κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αβραμόπουλο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Καψάλη που δεν μπόρεσε να πλασάρει και στις δύο περιπτώσεις και όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς να το καταφέρουν.

Από την άλλη οι πράσινοι αφού πρώτα είδαν τον επόπτη να τους ακυρώνει ένα γκολ του Σωτηράκη ως οφσάιντ κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Κώστα Πιπιλιάρη που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν ως αλλαγή στην θέση του αδερφού του Γιάννη και σκόρερ του πρώτου γκολ.

Πριν την έναρξη του ματς, διοίκηση, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές άφησαν λουλούδια μπροστά στο πανό με την φωτογραφία του αδικοχαμένου αντιπροέδρου της ομάδας Άκη Τσιρίκα, ενώ πριν το πρώτο σφύριγμα κρατήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του με τους παίκτες της Αλεξάνδρειας να αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοντογιώργος από τη Λάρισα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Βαλιώτη και Μπασίνο.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Πρίντζιος): Τόλιος, Χλιαρόπουλος, Τασιόπουλος, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (90’+ Κίρτσογλου), Καψάλης (56’ Μαρμαρίδης), Τσιρίδης, Βλάχος (81’ Αλμπανίδης), Λίτσι, Βουλγαράκης (56’ Δημόπουλος), Γ. Πιπιλιάρης (90’+ Κ. Πιπιλιάρης).

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Κώστας Θωμαϊδης): Μπούκας, Σούβλατζης, Σφέτκος, Διαμαντίδης, Ιωακειμίδης (46’ Μιχαηλίδης), Ειρηνάκης (81’ Κοκκώνης), Άντζος (64’ Μπουζάκης), Νατσιόπουλος (33’ Μαυροματίδης), Νικηφορίδης, Στρουμπίνης (33’ Αβραμίδης), Τάχατος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Αλεξάνδρειας - ΙΕΚ Δέλτα 2-0

Απόλλων Κρ. Βρύσης - Ερμής Αμυνταίου 6-1

Κιλκισιακός - ΠΟ Μουδανιών 3-0

Ρεπό: Αιγινιακός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Κρ. Βρύσης 6

2. ΑΕ Αλεξάνδρειας 3 

3. Αιγινιακός 3

4. Κιλκισιακός 3

5. ΙΕΚ Δέλτα 3

6. Ερμής Αμυνταίου 0

7. ΠΟ Μουδανιών 0

 

Media

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789