Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Δικαστική κόντρα Βρύζα~Σαλπιγγίδη. Ο Δ. Σαλπιγγίδης διεκδικεί μεζονέτα στην Χαλκιδική για παλιές οφειλές.

|| || ||

Αυτή η… βεντέτα κρατάει χρόνια και όταν οι εμπλεκόμενοι είναι δύο πρώην διεθνείς επιθετικοί, τότε δεν υπάρχει χώρος για… αμυντικές κινήσεις.

Πρωταγωνιστές, δύο «μάγοι» της μπάλας. Από τη μία ο Ζήσης Βρύζας, διεθνής παλαίμαχος επιθετικός που διέγραψε πολυετή καριέρα στη Skoda Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ και το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004.

Αφότου κρέμασε τα παπούτσια του ανέλαβε διάφορες θέσεις στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο νεότερος μεν, αλλά και αυτός πρώην διεθνής επιθετικός, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, ενώ διακρίθηκε στην Εθνική, της οποίας υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (εναντίον της Νιγηρίας).

Το μεταξύ τους «τζαρτζάρισμα» έχει την αφετηρία του στο… μακρινό 2013, όταν με βάση το ιστορικό της υπόθεσης ο Ζήσης Βρύζας δανείστηκε από τον Σαλπιγγίδη 65.000 ευρώ, αλλά όπως φαίνεται δεν του τα επέστρεψε ποτέ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα δικαστήρια, όταν ο Σαλπιγγίδης αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του άλλοτε συμπαίκτη του.

Η αγωγή του Σαλπιγγίδη εκδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2018 και στις 18 Απριλίου 2019 εκδόθηκε η απόφαση που τον δικαιώνει.

Κάπως έτσι μπήκε στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η μεζονέτα που διατηρεί ο Βρύζας στη Χαλκιδική. Τον Ιούνιο του 2019 έγινε κατάσχεση για 97.232,38 ευρώ, πλέον τόκων και εξόδων, κατά του Ζήση Βρύζα και υπέρ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Το πρώτο σφυρί για το συγκεκριμένο ακίνητο χτύπησε στις 15 Ιανουαρίου 2020, με τιμή εκκίνησης 250.000 ευρώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, όμως, η «βεντέτα» επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς, όπως αποκαλύπτει το newmoney, για τις 31 Μαΐου έχει προγραμματιστεί νέος πλειστηριασμός για το ίδιο ακίνητο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, δηλαδή τον Ζήση Βρύζα ως οφειλέτη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ως επισπεύδοντα.

Βέβαια, το εάν πράγματι θα χτυπήσει το σφυρί στο τέλος του μήνα, θα εξαρτηθεί και από κινήσεις που τυχόν έχουν γίνει ή θα γίνουν στην κατεύθυνση πιθανής αναστολής.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789