Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Αγώνας για την επανεκκίνηση του ΚΙΝΑΛ.

Έντονες είναι οι διεργασίες που παρατηρούνται στο ΚΙΝΑΛ εν όψει των επερχόμενων εκλογών. Με πρωτοβουλία του υποψήφιου βουλευτή Νίκου Μπρουσκέλη και του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του κόμματος Γρηγόρη Γιοβανόπουλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των μελών. Οι δύο πολιτικοί άνδρες έδειξαν να πατάνε στη γη, αφού κατάλαβαν πως το κόμμα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο κι ότι ξεκινάει ουσιαστικά από την αρχή.

Έτσι, αποφάσισαν ότι πρώτο μέλημα είναι να καταφέρουν να μεταλαμπαδεύσουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, τα χρόνια που κυριαρχούσε, στην νεολαία του κόμματος. Θεωρούν πως οι εκλογές που έρχονται, αποτελεί στοίχημα τόσο για τους υποψηφίους όσο και για το ίδιο το κόμμα.

Όπως συζήτησαν μεταξύ τους σε πολύ φιλικό κλίμα, όλοι μαζί θα καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να μπορέσουν να πάνε το ΚΙΝΑΛ όσο πιο ψηλά μπορούν, για να δείξουν με αυτόν τον τρόπο, ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή και το κόμμα να ξαναγυρίσει στις παλιές καλές μέρες, όταν και κυριαρχούσε στα πολιτικά δρώμενα κι εκλεγόταν κυβέρνηση για συνεχόμενες τετραετίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789