Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Στο ΚΙΝΑΛ άρχισαν ήδη να τα μπερδεύουν θέλοντας δύο αρχηγούς!

Τα ρέστα του φαίνεται πως προσπαθεί να παίξει μέσα στην εβδομάδα που τρέχει ο Γιώργος Παπανδρέου με στόχο να πείσει τους ψηφοφόρους των άλλον τριών υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ ώστε να προτιμήσουν αυτόν την δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών.

Σε δηλώσεις του από την αρχή της εβδομάδας επισημαίνει σε όλους τους τόνους ότι στην περίπτωση της εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη Δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση στη βουλή και όπως λέει χαρακτηριστικά αυτό σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι.

Δεν διστάζει μάλιστα να κατηγορήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για εμπλοκή του σε πελατειακούς διορισμούς κατά την συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και τη ΔΗΜΑΡ το 2012, αγνοώντας μάλλον πως ο ευρωβουλευτής είχε τοποθετηθεί στην θέση του γραμματέα του κόμματος το 2013.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, λέγοντας πως η ενότητα του κόμματος είναι αδιαπραγμάτευτη ως ένδειξη σεβασμού σε όσους τίμησαν με τη συμμετοχή τους, τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Μέχρι στιγμής μόνο Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετήθηκε για την δεύτερη Κυριακή λέγοντας πως το κόμμα χρειάζεται κάτι νέο, υποστηρίζοντας πως όλοι πρέπει να στηρίξουν το Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Παύλος Χρηστίδης από την πλευρά του, κρατά ουδέτερη στάση λέγοντας ότι δεν θα συμπεριφερθεί σαν κομματάρχης της δεκαετία του 60, ώστε να δίνει γραμμή στους ψηφοφόρους του ποιον θα ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή, με τον Παύλο Γερουλάνο να κρατά περίπου ίδια στάση, με τη διαφορά ότι σε μία δήλωσή του τόνισε ότι αν εκλεγεί τελικά ο Ανδρουλάκης, θα πρότεινε για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των πρώτο σε ψήφους βουλευτή από την εσωκομματική εκλογική διαδικασία, κάτι που παραπέμπει στον Γιώργο Παπανδρέου και ουσιαστικά δείχνει μία ιδιόμορφη διαρχία στην εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ, στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789