Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Γεώργιος Πρόιος υποψήφιος με την Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα

Ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας Γεώργιος Πρόιος αποφάσισε να ασχοληθεί στις εκλογές που μας έρχονται με την πολιτική και κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του γνωστού μας Αρτέμη Σώρρα.

Ο Γεώργιος Πρόιος σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν δίστασε να κατανοήσει άτομα για τα οποία τα ευθύνονται για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική οικονομία χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση που επικρατεί την χειρότερη που θα φανταζόταν κάποιος αφού έχουμε φτάσει σε σημείο να αυτοκτονούν άνθρωποι δίπλα μας χωρίς να νοιάζεται κανείς.

Χαρακτηριστικό της αποφασιστικότητας του υποψηφίου με την Ελλήνων Συνέλευσις για να πει τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνεται ο πολιτικός του φορέας είναι το γεγονός ότι έχει καλέσει τους υποψηφίους των κομμάτων του νομού Ημαθίας σε ένα άτυπο debate για την Τετάρτη που μας έρχεται. δηλώνει αποφασισμένος πως αν τελικά δεν δεχτούν την πρότασή του την ίδια μέρα και ώρα θα οργανώσει ο ίδιος συνέντευξη τύπου μιλώντας για όλους και για όλα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789