Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Η ίντριγκα της ημέρας

Η έννοια δημοκρατία, μάλλον από κάποιους ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Άγεται και φέρεται από ανθρώπους, ανάλογα το προσωπικό τους συμφέρον. Κάπως έτσι φαίνεται να λειτουργούν κάποιες φορές και οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η βάση και τα επιχειρήματα τους στον προεκλογικό αγώνα που ξεκίνησαν μιας και είναι εκ νέου υποψήφιοι, είναι να ρωτάνε τον κόσμο ποιο είναι το δικό τους συμφέρον στην περίπτωση που εκλεγεί ο Μητσοτάκης.

Κι εννοείται πως επειδή οι φερόμενοι αριστεροί το ξέρουν καλά το παιχνίδι, αποφεύγουν να μπουν στην διαδικασία του διαλόγου. Οι μέχρι πρότινος βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων που δεν έδωσαν πολιτικά δικαιώματα στα χρόνια που ασχολούνταν αν εξαιρέσει κανείς τα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που είδαμε πράγματα και θαύματα. Στο ερώτημα λοιπόν ότι ένας πολίτης δεν ταυτίζεται πουθενά με τον Μητσοτάκη, θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει ότι και με αυτούς που υπέγραψαν την συμφωνία των Σκοπίων δεν ταυτίζεται και με αυτούς που σήκωναν τις μπάρες στα διόδια, αλλά τώρα διπλασίασαν την τιμή τους δεν ταυτίζεται, και με αυτούς που μετέτρεψαν το όχι του δημοψηφίσματος σε ναι σε όλα, δεν ταυτίζεται και με αυτούς που γέμισαν την χώρα με λαθρομετανάστες δεν ταυτίζεται, και με αυτούς που έταζαν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ αλλά μια χαρά συνεχίζουν να τον εισπράττουν δεν ταυτίζεται, και με αυτούς που έλεγαν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, αλλά κάνουν πλέον ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν ταυτίζεται και με αυτούς που έταζαν αύξηση μισθού και δέκατη τρίτη σύνταξη αλλά μόλις έγιναν κυβέρνηση έπαθαν αμνησία δεν ταυτίζεται και τόσα άλλα.

Και καλό είναι επειδή ο κόσμος έχει ξυπνήσει για τα καλά να ξέρουν όλοι αυτοί που μας θεωρούν κάτι υποδεέστερο από εκείνους ότι οι βροντές τρομάζουν τα παιδιά και οι απειλές τους ανόητους

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789