Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024

Παίζει δυνατά το όνομα του Ημαθιώτη Θωμά Καλοκύρη, να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Ελληνική Λύση.

|| || ||

Η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα έχει πολλά θέματα, με την ατζέντα των πολιτικών κομμάτων να συμπεριλαμβάνει πληθώρα ζητημάτων.

Ανάμεσα σε σοβαρά ζητήματα, όπως είναι το θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, υπάρχει και το θέμα των ευρωεκλογών, που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου του 2024.

Όπως είναι φυσικό, τα κόμματα πιέζονται από το χρόνο για να προλάβουν να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια τους, όσο το δυνατόν περισσότερα ονόματα που είναι αναγνωρίσιμα στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Όσον αφορά το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι στο ευρωψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθεί το όνομα του Θωμά Καλοκύρη, που ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στο νομό Ημαθίας.

Ο Θωμάς Καλοκύρης με καταγωγή από το Λουτρό Ημαθίας, ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου με έδρα την Θεσσαλονίκη και είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Ελληνικής Λύσης.

Οι γνώσεις και η πολιτική εμπειρία δεν είναι άγνωστες λέξεις για τον νεαρό δικηγόρο, που στην περίπτωση που επαληθευθούν οι πληροφορίες και είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή, θα είναι μια πολύ καλή επιλογή, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν ξεχνάει τον τόπο καταγωγής του, που είναι η Ημαθία, την οποία επισκέπτεται κάθε φορά που το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Απομένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες μας και ο Θωμάς Καλοκύρης, θα βρεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789