Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

Τάσος Μπαρτζώκας: Η ήρεμη δύναμη της ΝΔ

Όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του καταλαβαίνουν αμέσως, πως έχουν να κάνουν με ένα απλό και καθημερινό άνθρωπο, που αν δεν το έλεγε ο ίδιος, δεν θα πίστευε κανείς πως η πολιτική είναι αυτό που του γεμίζει την ζωή, περισσότερο από κάθε τι.

Ευτυχώς για κείνον, υπάρχει η αναγνώριση και η στήριξη της οικογένειας του σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι που διάλεξε, όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλές φορές διακρίνεται για χτυπήματα κάτω από την μέση. Ο Τάσος Μπαρτζώκας, δείχνει σα να περίμενε χρόνια αυτήν την στιγμή κι ετοιμαζόταν για να κάνει το μεγάλο άλμα για να πραγματοποιήσει το όνειρο του, που είναι η είσοδος του στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Χωρίς να έχει το άγχος των λίγων ημερών που έμειναν μέχρι τις εκλογές, αφού προετοιμαζόταν πολύ πριν, περιμένοντας απλά την ανακοίνωση του ονόματος του, είναι όπως όλα δείχνουν, η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα κάνει το εκλογικό κλικ στη νεολαία του κόμματος.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας είναι σίγουρος για τον αγώνα που κάνει και βασίζεται στις προσωπικές σχέσεις, με όλους όσους έρχεται σε επαφή. Θεωρείται βέβαιο, πως απευθύνεται κι έχει άμεσα αποτελέσματα, σε μεγάλο κομμάτι της δεξαμενής των Νεοδημοκρατών. Κι αυτό γιατί όλοι όσοι θα τον γνωρίσουν, έστω και τώρα για πρώτη φορά, θα καταλάβουν πως έχουν να κάνουν με ένα ειλικρινή κι έντιμο άνθρωπο, που ακόμα κι όταν καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να γίνει βουλευτής, η πόρτα του γραφείου του θα είναι ανοιχτή για όλους.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789