Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Η Νίκη της ΝΔ

Τώρα που ο μαραθώνιος φτάνει στο τέλος του και οι δρομείς έχουν να διανύσουν τα τελευταία χιλιόμετρα, θα φανεί ποιοι από τους υποψηφίους γεννήθηκαν γι' αυτόν τον δύσκολο αγώνα, που θα οδηγήσει στην ελληνική Βουλή.

Η Νίκη Καρατζιούλα, τώρα που κάποιοι δείχνουν να στερούνται των απαραίτητων δυνάμεων, στον δύσκολο αυτό προεκλογικό αγώνα, αυτήν οργώνει στην κυριολεξία ολόκληρη την Ημαθία από άκρη σε άκρη. Η Νίκη είναι ο καθημερινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που θα μιλήσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε το χρειαστεί, που δεν θα διστάσει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον πιο απλό υπάλληλο, που θα σηκώσει το τηλέφωνο σε όλους όσους επιχειρούν να επικοινωνήσουν μαζί της, όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι γεγονός που της αναγνωρίζουν όλοι ότι με την ιδιότητα της στον χώρο της υγείας, δεν προέβαλε ποτέ την κομματική της ταυτότητα και βοήθησε όλους αυτούς που χρειάστηκαν και ζήτησαν την βοήθεια της, σε όποιο κοινωνικό στρώμα κι αν ανήκαν, σε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα κι αν ήταν ενταγμένοι. Το χαρακτηριστικό της Νίκης Καρατζιούλα, που της δίνει αβαντάζ σε σχέση με τους αντιπάλους της, είναι πως με την ίδια ευκολία που την αγκαλιάζουν και την φιλούν, άνθρωποι του καθημερινού μόχθου στις λαϊκές, όπως έγινε το Σάββατο που μας πέρασε στη Νάουσα, με την ίδια ευκολία συνομιλεί με τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη, αλλά και πιο παλιά με τον Α. Σαμαρά.

Για το καλό του τόπου και της πατρίδας, δεν δίστασε να πάρει θέση, για θέματα που απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και όνειρο της είναι με την είσοδο της στην βουλή, να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, για να μπορέσει έτσι να προσφέρει ακόμη περισσότερα, στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω της. Οι γνώσεις της και η πείρα είναι δεδομένα, αφού η Νίκη Καρατζιούλα ασχολείται χρόνια με τα κοινά, ενώ την τελευταία πενταετία, ήταν περιφερειακή σύμβουλος με μεγάλη επιτυχία, σε ότι της ζητήθηκε να κάνει.

Η ψήφος στη Νίκη Καρατζιούλα στις εκλογές που έρχονται, σημαίνει πως καθένας από μας, θα έχει κοντά του ένα δικό του άνθρωπο, που θα τον βοηθήσει σε ότι κι αν χρειαστεί, γιατί η Νίκη έρχεται για να καθιερωθεί στην πολιτική σκηνή και να προσφέρει τα μέγιστα στην γενέτειρα της, αλλά και σ' ολόκληρη την πατρίδα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789