Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Εξελίξεις στην υπόθεση των παράνομων ελληνοποιήσεων που αφορούν τον δήμο Αλεξάνδρειας.

Για μια ακόμη φορά η φαντασία κάποιων στην Αλεξάνδρεια ξεπέρασε τα όρια της λογικής.

Η αναφορά που έγινε στον Ανεπίκαιρο την Παρασκευή το βράδυ σε ότι αφορά το θέμα με την δικογραφία των παράνομων ελληνοποιήσεων, έκανε κάποιους ελαφρά τη καρδία να συνδέσουν την υπόθεση με συγκεκριμένα ονόματα στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Πρόκειται για μια δικογραφία 8.088 σελίδων η οποία αναφέρεται με λεπτομέρειες στην δράση του κυκλώματος, καθώς και στο ύψος των χρημάτων που αποσπούσαν.

Η υπόθεση σε ότι έχει να κάνει με τον δήμο Αλεξάνδρειας, αφορά την περίοδο από το 1996, όταν εμφανίστηκαν και εγκαταστάθηκαν παλιννοστούντες από την σοβιετική Ένωση, σε κάποια χωριά του δήμου.

Η αναφορά λοιπόν για τον δήμο Αλεξάνδρειας, γίνεται σε υπάλληλο ο οποίος προφανώς και έχει συνταξιοδοτηθεί, ή κάποιους που μπορεί να μην είναι εν ζωή, ενώ δρούσαν σε παλιό δήμο της περιοχής, πριν γίνει η ένταξη του, στον σημερινό Καλλικρατικό δήμο.

Φυσικά, από την είδηση μέχρι τα σενάρια που κάποιοι έπλασαν για να σπιλώσουν ονόματα, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη.

Να τονίσουμε, πως για το θέμα έχει επιληφθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διοικητικού Στέφανος Δριστάς, που έχει άμεση επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να λάβει ακριβή γνώση της υπόθεσης.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789