Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άριστη η ημερίδα του ΓΕΛ Πλατέος~Κορυφής για την ιστορία του τόπου μας. Συγχαρητήρια σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

|| || ||

Μια μοναδική ημερίδα διοργάνωσε το ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής με θέμα την ιστορία του τόπου μας, στην οποία παρεβρέθηκαν μαθητές αλλά και επίσημοι καλεσμένοι για να τιμήσουν την προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας που κουβαλά το Ρουμλούκι στην πάροδο των χρόνων.

Η διευθύντρια του σχολείου Γεωργία Παπαποστόλου καλωσόρισε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα, αποδίδοντας ιδιαίτερες ευχαριστίες στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων για την μεγάλη του συμβολή, τονίζοντας την σημασία της προσπάθειας των μαθητών που με αυτόν τον τρόπο γίνονται και οι ίδιοι κοινωνοί της συνέχειας της ιστορίας του τόπου.

Στο ίδιο μήκος και ο σεβασμιώτατος που εξήρε την προσπάθεια αναφέροντας πως ο τόπος που ζούμε είναι ευλογημένος και τέτοιες ενέργειες του δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αίγλη.

Παρώντες στην εκδήλωση ήταν και οι, περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Γιαννάκης, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Γώτη και κ. Αλατζόγλου, που απηύθυναν χαιρετισμό, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κορυφής Μαρία Φιλιπποπούλου, καθώς και η εκπρόσωπος του βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία Τάσου Μπαρτζώκα, Μαρία Παπαιωαννίδου.

Στην ημερίδα μίλησαν ιστορικοί του τόπου, ο μαθηματικός και συγγραφέας Νίκος Λυγερός, ο Θεοφάνης Μαλκίδης διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ έγινε και απονομή τίτλων σε όσους συνέβαλαν στην ημερίδα.

Την πολύ όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση συμπλήρωνε με απόλυτη αρμονία ο πλούσιος μπουφές που υπήρχε στην είσοδο του Πνευματικού κέντρου.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789