Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Δύο κορυφαίες διακρίσεις της Olympia Electronics στην επέτειο των 45 χρόνων από την ίδρυσή της.

|| || ||

 

     Η Olympia Electronics, κορυφαία εταιρεία στον τομέα παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και ανάμεσα στις 10 καλύτερες στην Ευρώπη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις κορυφαίες διακρίσεις της στα Greek Exports Awards 2024.

 

     Στην εκδήλωση των Greek Exports Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα, η Olympia Electronics αναδείχθηκε ως Top Greek Export Company 2024, καθώς και ως Top Industrial Export Company. Αυτές οι δύο σημαντικές διακρίσεις αναδεικνύουν τον εξωστρεφή και καινοτομικό χαρακτήρα της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, με την εξαγωγή των προιόντων τεχνολογίας αιχμής σε 72 χώρες του εξωτερικού.

 

     Τα βραβεία Top Greek Export Company 2024 και Top Industrial Export Company παρέλαβε ο κ. Αστέριος Αστερίου, Μηχανικός Πωλήσεων του υποκαταστήματος της εταιρείας στην Αττική. Η εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται με στόχο την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την αειφορία (ESG). Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συνεργάτες, πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας που υποστηρίζουν και εμπιστεύονται την Olympia Electronics εδώ και 45 χρόνια!

 

Συντάκτρια : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.com/




«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

 

C:\Users\Κική Γλυκού\Desktop\LOGO-OE-2020-gr.png

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789