Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Shell φροντίζουμε για την καλή λειτουργία του κινητήρα σας.

Πολλά ακούγονται και ακόμα πιο πολλά λέγονται για το πότε πρέπει να γίνει η αλλαγή λαδιών στον κινητήρα ενός αυτοκινήτου.  

Φυσικά η αλλαγή για τα λάδια του κινητήρα του αυτοκινήτου σας είναι μια πάρα πολύ σημαντική υπόθεση την οποία δεν πρέπει να την αφήσετε στην τύχη της βασιζόμενη σε φήμες, καθώς τα λιπαντικά του αυτοκινήτου σας  λιπαίνει τα έμβολα, τα ρουλεμάν, τις αλυσίδες, κλπ ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί και ένα ζωτικό μέρος του συστήματος ψύξης της μηχανής του αυτοκινήτου.

 

Εμείς στην SHELL στην Ελ. Βενιζέλου 1 απέναντι από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας εκτός από τις προσφορές που ισχύουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη στην τιμή του πετρελαίου και στην τιμή της σούπερ βενζίνης, που την πουλάμε στην τιμή της απλής, κάθε Τετάρτη φροντίζουμε και για την αλλαγή λαδιών στο αυτοκίνητό σας, για μεγαλύτερη ζωή του κινητήρα σας.

Αγοράζοντας από μας τα επώνυμα λάδια της shell το έμπειρο προσωπικό μας, φροντίζει για την δωρεάν αλλαγή τους, ενώ εσείς απολαμβάνετε το αναψυκτικό ή τον καφέ σας στον όμορφο χώρο μας.

Ελάτε σε μας και εξασφαλίστε πολλά χιλιόμετρα για τον κινητήρα σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789